Beseiret Varegg

FKH 2 gjorde jobben.

FKH 2 var på mange måter stilt ovenfor en 'være eller ikke være'-kamp da de tok i mot Varegg på Haugebanen lørdag ettermiddag. Alt annet enn tre poeng ville gjøre jobben fryktelig vanskelig med tanke på overlevelse i divisjonen, men det unge mannskapet gikk i krigen når det gjaldt som mest og kunne til slutt innkassere en 2-0 seier og tre livsviktige poeng.

Gjestene fra Bergen gjorde det dessuten ekstra vanskelig for seg selv gjennom å pådra seg en utvisning i det 13. spilleminutt, noe hjemmelaget selvsagt skulle profitere på. Kristoffer Velde utnyttet FKH 2-dominansen på aller beste vis da han gjorde 1-0 etter vel 20 minutter og også i resten av omgangen dominerte FKH-rekruttene det meste.

Mæland gjorde å comeback

Andre omgang var litt mer jevnspilt, men den endelige spikeren i kista ble satt på overtid da Hans-Jacob Nesheim økte ledelsen til 2-0. Dermed tre uhyre viktige poeng til FKH 2.

Verdt å anføre dessuten at Eirik Mæland gjorde comeback i andre omgang etter lengre tids skaderehabilitering.

Mandag 25. september bærer turen til Sotra og møtet med sportsklubben på halvøya.