Best i test

Testdag i Storhall Karmøy.

Sesongoppkjøringen er i gang og som alltid går de første dagene med til omfattende testing av spillernes fysiske form. Torsdag formiddag sto den beryktede Yo-Yo-testen på programmet for spillerne. En brutal start på et nytt fotballår, men også en viktig komponent i forberedelsene for et lag som har som mål å være Eliteseriens best trente.

Sesongkort: Skaff deg din egen faste plass til FK Haugesunds hjemmekamper

I Alexander Stølås' fravær spriket forhåndstipsene om hvem som kom til å få det beste resultatet i flere retninger. Kristoffer Gunnarshaug er kjent som en evighetsmaskin. Løpskapasiteten til Thore Pedersen er viden kjent. Og hvor hadde man egentlig Mikkel Desler? Kunne høyrebacken være en dark horse?

Dansk maskineri

Dansken hadde ikke målt seg mot FKH-spillerne tidligere, men pleide å ligge i tet da han var Odense-spiller. Kunne han gå hele veien også i FK Haugesund?

Det kunne han.


Se intervjuet med Mikkel Desler

Dansken imponerte alle som var tilstede i Storhall Karmøy på årets første Yo-Yo-test og kan inntil videre titulere seg FK Haugesunds "best trente".

Dagens seierherre var dog kledelig beskjeden etter endt dyst i Storhall Karmøy denne torsdagen.  

Senere i oppkjøringen skal spillerne gjennom samme test på nytt for med det å måle forbedringen man har gjennomgått i løpet av årets første treningsmåneder.

Annonse fra Eliteserien: