Bli FKH-manager i Eliteserien Fantasy

Nå kan du overta jobben til Jostein Grindhaug.

Eliteserien Fantasy er endelig tilbake. Årets Eliteserie-sesong sparkes i gang lørdag 30. mars, og som de to foregående sesongene kan du også i 2019 gå fotballåret i møte som FKH-manager. Det gjør du ved å sette opp ditt eget lag og delta i Eliteserien Fantasy.

Eliteserien Fantasy: Klikk her for å sette opp ditt lag.

Med et budsjett på 100 millioner kan du kjøpe de spillerne du tenker gir mest valuta for pengene når du komponerer spillerstallen din - i sterk konkurranse med mer enn 60 000 andre Fantasy-spillere. 

Nytt av året

Ny sesong innebærer selvsagt nye lag og nye spillere å velge fra. Dessuten er verdivurderingene nye av året. Kanskje blir Martin Samuelsen årets røverkjøp?

Nytt av året er dessuten en ny "chip". Den gir deg muligheten til å sanke masse bonuspoeng dersom du vet å bruke den riktig. I 2019 kan du foruten 'To kapteiner'- og 'Spissrush'-chipsene også ty til "Rik onkel"-chipen når situasjonen krever det.

Mer enn 60 000 spillere registrerte sine lag i fjor. I år håper vi enda flere blir med å kjempe om tittelen som Norges beste fantasy-spiller.

Registrer laget ditt allerede nå og vær klar til seriestart.

Eliteserien Fantasy på Twitter

Nytt av året er også at Eliteserien Fantasy vil ha en egen offisiell Twitter-kanal for deg som elsker Eliteserien Fantasy. Her vil man være tett på det meste rundt spillet.

Annonse fra Eliteserien: