Bli med og kår Årets Spiller

I år er det du som bestemmer hvem som blir FKH-årets spiller. Og du er med i trekningen av en klokke til 17.000,- fra Lervik Ur.

Lervik Ur har gjort det til fast tradisjon å dele ut en verdifull klokke ved sesongsslutt til årets spiller i FK Haugesund. Så også i år. Den som stikker av med utmerkelsen 'Årets Spiller' når vi skriver desember vinner også en Black Gold II-klokke fra Lervik Ur til en verdi av hele 44 000,- kroner.

Lervik Ur: Gir deg og klokken din den gode servicen dere fortjener

Dette er en klokke som er designet av Haugesunds egen klokkedesigner Rune Bruvik og som det kun finnes 160 eksemplarer av på verdensbasis. Foruten prestisjen forbundet med en slik klokke får årets spiller med andre ord også et veldig verdifullt og lett synlig bevis på utmerkelsen.

Vinn eksklusiv klokke du også 

Nytt i 2019 er at du som er med og stemmer frem årets spiller også kan stikke av med et særdeles eksklusivt urverk. Næmere bestemt en Rune Bruvik-designet klokke til en verdi av hele 17 000,- kroner. 

Ja.

Du leste riktig.

17 000,- kroner.

Alt du behøver å gjøre for å være med i trekningen på årets siste hjemmekamp er å stemme på banens beste FKH-spiller i Facebook-kåringene på klubbens egne facebooksider i forbindelse med årets hjemmekamper.

Bruvik Black Gold 2
Årets spiller vinner en Black Gold II fra Lervik Ur, designet av Rune Bruvik og til en verdi av 44 000,- kroner.

Kåringen av Årets Spiller

Årets spiller i FK Haugesund kåres på følgende måte. Samtlige spillere som gjennom sesongen blir stemt frem til banens beste FKH-spiller i forbindelse med hjemmekampene på Haugesund Stadion går siden videre til kåringen av Årets Spiller. I tillegg vil en fagjury plukke ut ytterligere tre spillere som er med i den endelige kåringen på sesongens siste hjemmekamp. Kravet er at spilleren må ha spilt minimum 60% av kampene.

Når vi siden møter Odds Ballklubb i sesongavslutningen på Haugesund Stadion 30. november vil publikum stemme på Årets Spiller blant alle kandidatene som har kvalifisert seg gjennom sesongen.

Årets spiller som vinner en klokke til 44 000,- kroner og vinneren av klokken til 17 000,- som tilfaller en av de som har vært med og stemt frem vinneren overrekkes siden etter kampslutt mot Odds Ballklubb den siste helgen i november.

Annonse fra Eliteserien: