Bli med og sett verdensrekord!

Lørdag blir det verdensrekordforsøk på Haugesund Stadion.

Barnehjemmet AbraC i Brasil har i mange år vært et av FK Haugesunds mange hjertebarn og et av flere samfunnsrettede prosjekt klubben har valgt å støtte i form av økonomiske midler og utstyr gjennom årenes løp.

Når vi møter Viking på lørdag står AbraC på ny på dagsorden.

Kamppartner Macron vil sammen med AbraCs Venner og FK Haugesund benytte pausen på lørdagens kamp til å sette verdensrekord i Vippsing. På kampen vil tilskuerne på stadion samt alle lytterne til Radio 102 få en innføring i hvordan rekordforsøket skal gjennomføres. 

AbraC
FK Haugesund besøkte barnehjemmet Abrac i Brasil senest høsten 2018.

Styremedlem Kjell Mangor Sevland i AbraCs Venner ser frem til forsøket på å slå den eksisterende verdensrekorden.

- Skal vi klare verdensrekorden må vi klare over 2791 transaksjoner eller få inn 538 298 kr på et minutt. Vi ønsker å mobilisere flest mulig og sette Haugesund skikkelig på kartet. Forsøket vil ha stor signalverdi for AbraC, Macron og FK Haugesund - men ikke minst også for byen og alle de gavmilde folkene i regionen. Før kampen er slutt vil publikum få opplyst hvor mye vi i felleskap klarte å få inn.

Det innsamlede beløpet i verdensrekordforøsket går uavkortet til barnehjemmet AbraC i Brasil.

Få firmanavnet på LED-boards

Daglig leder i Macron Store Haugesund, Oddbjørn Jensen, forteller at det vanker en ekstra påskjønnelse til de som bidrar med 5000,- eller mer i forbindelse med aksjonen.

- Alle virksomheter som bidrar med 5000,- eller mer til innsamlingen på lørdag får firmanavnet sitt på LED-boards på Haugesund Stadion.

Med andre ord. Ta med mobilen og bli med på et vaskekte verdensrekordforsøk på lørdag.

Annonse fra Eliteserien: