Bli med på årets 'JUBEL'-farsott

Skap liv og røre på stadion - vinn 60.000 kroner.

Fire hjemmekamper av sesongen 2019 er unnagjort og så langt har like mange foreninger vært i aksjon for å skape best mulig stemning på stadion på kampdag. Søndag venter neste deltaker - Sportsklubben Haugar - når Kristiansund Ballklubb kommer til Haugesund Stadion.

Alt som et ledd i Haugesund Sparebanks store satsing 'JUBEL' hvor alle lag og foreninger på Haugalandet og i Sunnhordland inviteres til å delta i konkurransen om store pengepremier.

Status etter disse fire kampene er at klubbene som har vært i aksjon har bidratt til fabelaktig god stemning på stadion. Spillerne selv skryter voldsomt av den energien de får av entusiasmen som smitter over fra tribunene og JUBEL-klubbene skal ha sin store del av æren for at det er feststemning når FK Haugesund spiller hjemmekamp denne sesongen.

Tar ditt lag eller foreningen utfordringen?

Vinn solide bidrag til klubbkassa

Konseptet er enkelt:

Det laget/klubben/foreningen som skaper den beste jubelen på en av FK Haugesunds hjemmekamper i 2019-sesongen er med i kampen om store pengepremier levert av initiativtaker Haugesund Sparebank:

1. premie kr 60.000,-
2. premie kr 20.000,-
3. premie kr 10.000,-

Vinner-klubbene blir ved sesongslutt kåret av en jury bestående av representanter fra Haugesund Sparebank, FK Haugesund og Maakeberget.

jubel-nyhetsbrev-700x300-med-tekst (1)

Meld dere på

Vi har fortsatt ledige kamper i 2019 til fordeling til de av dere som ønsker å delta og med det sikre et solid tilskudd til reise- og klubbkassa. 

Gå sammen i klubben eller foreningen din - det er ingen forutseting at det er et idrettslag - og bli med på FKH-kamp for å heie de hvite og blå frem til seier. 

Påmelding: Meld dere på her

Man kan også alliere seg med et annet lag og forening og søke/konkurrere i fellesskap.

Billettene for liten og stor som er med og representerer sitt lag og forening i forbindelse med 'JUBEL' koster kun kr 50,- uansett alder, og gjelder B-feltet (Macron-tribunen) på stadion. 

Dette er kriteriene 

I forbindelse med hver hjemmekamp vil de som deltar bli vurdert etter følgende punkter når vinneren skal kåres.

  • Det visuelle på kamp, som blant annet bruk av flagg og lignende. 
  • Lyd, jubel og stemning på stadion under kamp.
  • Engasjement på sosiale medier før og etter kamp.

Les mer om JUBEL.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: