Bring on Kristiansund!

Fighting spirit har et navn; FK Haugesund.

Kamp mot Bodø/Glimt på søndag. Så Rosenborg borte torsdag. Og så ny hjemmekamp allerede på søndag igjen. Denne gang mot Kristiansund BK. Det er med andre ord ikke tid til annet enn å dra hjem for å snu bilen før man på ny setter kurs for Haugesund Stadion og nok en viktig hjemmekamp.

FK Haugesund - Kristiansund BK: kjøp billetter her

Søndag 19. mai skal Fredrik Pallesen Knudsen og resten av gutta legge for dagen den samme herlige fighting spiriten som gjorde sitt til at man nektet å bukke under for et Bodø/Glimt som gjennom mesteparten av 1-1-oppgjøret spilte med en mann mer på banen.

Den samme herlige fighting spiriten som så spillerne ofre alt for å hindre bodøværingene i å komme til avslutninger og den samme herlige fighting spiriten som så FK Haugesund produsere de største sjansene i forrige hjemmekamp.

Vea bilde
Publikum levererte til gagns mot Bodø/Glimt.

Fantastisk støtte fra tribunen

Sterkt medvirkende til den heroiske innsatsen mot Bodø/Glimt var det entusiastiske hjemmepublikummet på stadion som nok fikk spillerne til å grave dypt. La oss hente frem og gjenta den fantastiske atmosfæren som har gjort seg gjeldende på Haugesund Stadion i samtlige hjemmekamper denne sesongen.

Med flere tusen elleville FKH-supportere i ryggen vinner vi denne bataljen. For det er det det blir. En skikkelig batalje mellom to "ærlige" fotballag. Gjestene er på mange måter det nærmeste man kommer en eplekjekk fetter. Maritime tradisjoner. Fusjonsklubb. Klatring i divisjonssystemet. Og guts som gir resultater. 

Men søndag får de smake sin egen medisin.

Billetter

Billetter til søndagens oppgjør mot Kristiansund BK kjøper du på nett.

Husk at du får 50,- i rabatt pr. billett du kjøper.

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Annonse fra Eliteserien: