Blir Platinamåke de to neste sesongene

Coop Sørvest viderefører samarbeidet som har vart siden 1993.

Coop Sørvest og FK Haugesund fortsetter partnerskapet i to nye år. Det stod klart da samvirkeforetakets regiondirektør Trygve Vikse og FK Haugesunds Hallgeir Johansson nylig ga hverandre håndtrykket som sluttførte den nye samarbeidsavtalen som innebærer at Coop Sørvest blir Platinamåke i både 2020 og 2021.

Coop Sørvest: les mer om FKHs Platinamåke

Når man vet at Coop Sørvest har vært støttespiller for FK Haugesund helt siden klubben ble startet i 1993 snakker vi med andre ord om en av de virkelige grunnpilarene i byens toppfotballsatsing.

Viderefører Eliteseriens billigste billetter

Avtalen innebærer at Obs blir å finne på baksiden av FKH-shortsen også de to kommede sesongene og at Coop også i fortsettelsen kan tilby Eliteseriens billigste sitteplasser på Coop-tribunen på Haugesund Stadion.

- To billetter for 100,- kr for Coop medlemmer er kjempebillig og jeg håper enda flere benytter seg av tilbudet neste sesong, sier Vikse om det svært gunstige tilbudet som Coop-medlemmer i distriktet nyter godt av.

Billettene på Coop-tribunen vil også i fortsettelsen være å få kjøpt i Obs Informasjon på Amanda-senteret på Raglamyr.

Cupfinaledrakten
Obs blir å finne på FKH-shortsen også i fortsettelsen.

- Høydepunktet kommer til helgen

Men nok om neste sesong. Hva med den vi fortsatt er inne i og som fortsatt lever til det fulle. Har 2019 svart til forventningene?

-  Ja, det synes jeg. Det har vært en innholdsrik sesong og høydepunktet kommer i Oslo til helgen, sier Vikse.

Vikse ser foruten fartstiden Coop Sørvest og FK Haugesund har hatt sammen flere fellesnevnere mellom eget foretak og byens beste fotballklubb. 

- FK Haugesund er regionens lag, og har sitt nedslagsfelt i det samme området som Coop Sørvest dekker på Haugalandet. De bidrar til å skape engasjement,  folk i regionen bryr seg om laget og man er flinke til å sette Haugesund på kartet. Vi føler rett og slett at både FK Haugesund og Coop Sørvest er «litt ditt» for alle haugalendinger.

Signering Vikse
Regiondirektør Trygve Vikse i Coop Sørvest og Partneransvarlig Hallgeir Johansson i FK Haugesund signerer den nye samarbeidsavtalen.

Vikse har alltid satt pris på at FK Haugesund har hatt sterk lokal forankring - både på og utenfor banen. Så også i år.

- Vi liker at FK Haugesund satser bevisst på lokale krefter. I tillegg engasjerer FKH utover selve elitesatsingen, det er bra. I den grad vi ønsker oss noe mer for kommende sesong enn det vi har fått i 2019 må det nesten være flere seiere på hjemmebane, avslutter Vikse.

Les mer om Platinamåke Coop Sørvest her.

Annonse fra Eliteserien: