De som gir deg kampdagen

Har du også lyst til å bli en av FK Haugesunds frivillige?

Uten den fantastiske innsatsen fra de mange frivillige som jobber på Haugesund Stadion på kampdag hadde det ikke vært Eliteserie-fotball i byen. Heldigvis er vi så priviligerte at vi har en fantastisk fin gjeng med dedikerte mennesker som er med og bidrar høyt og lavt hver eneste gang vi spiller hjemmekamp. Som sørger for at de besøkende får en flott opplevelse og får lyst til å komme igjen.

Et kampdagsarrangement på Haugesund Stadion er det største enkeltarrangementet på Haugalandet hvert eneste år. Og det er minst 15 av de i tallet. Det krever stor innsats fra mange og vi ønsker derfor alltid flere frivillige velkomne i rekkene.

60141003_2444132712318889_6494922881577779200_o

Noe for deg?

Har du lyst til å komme - ikke bare tett på - men innenfor FKH-familien? Da er trolig det å være frivillig tingen for deg.

Som frivillig i FK Haugesund får du tildelt eget utstyr, du får sesongkort og du blir invitert på egne lunsjarrangementer på stadion.

Arbeidsområdene til FKH-frivillige er i hovedsak å ta imot publikum på kampdag og skanne billetter ved portene på Haugesund Stadion, men det vil også kunne vanke andre oppgaver. 

FK Haugesund er kåret til en av Eliteseriens beste kamparrangører og innsatsen fra de frivillige er helt avgjørende for et vellykket kampdagsarrangement på Haugesund Stadion.

Hendig med mobilen?

Det eneste arbeidskravet til deg som frivillig er at du er over 16 år (over 20 år for å være vakt), har godt humør og vet hvordan du bruker mobiltelefon siden det brukes som arbeidsredskap ved skanning av billetter. 

Høres dette ut som noe du har lyst til å være en del av?

Ta i så fall kontakt med vår privatmarkedansvarlig Lars Lindtner på epost.

Annonse fra Eliteserien: