- Et oppgjør som får det beste ut av begge klubber

Jostein før lørdagens "generalprøve".

Lørdag møtes FK Haugesund og Viking på Haugesund Stadion til den 28. serierunden i Eliteserien. Oppgjøret er også en forsmak på det som skal skje om temmelig nøyaktig en måned, cupfinalen på Ullevål, men Jostein Grindhaug bedyrer at han kun har blikket rettet mot lørdagens oppgjør og ikke bruker tid på det som skal skje i hovedstaden i desember.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter til Rogalandsderbyet

- Vi bruker ikke tid på cupfinalen i det hele tatt. Jeg skjønner at spillerne selvsagt går rundt og tenker på den, men vårt fokus nå er Eliteserien, tre poeng og det å by hjemmepublikummet på en god opplevelse på lørdag. Det er en hel måned til cupfinalen - noe som er veldig lenge i fotballen.

Imponert av Viking

Mange spådde Viking en tøff sesong etter returen fra Obos-ligaen, men FKH-treneren ser mye kvalitet i siddisene.

- Bjarne (Berntsen) er en rutinert ringrev som vet hvordan han skal få det beste ut av mannskapet sitt. Viking er spesielt gode fremover, noe de har tatt med seg og videreutviklet fra i fjor, og de har også tatt store steg på det defensive området. Pr. i dag er Viking et av landets beste lag noe som også reflekteres av tabellposisjonen og at de er klare for cupfinale. 

At Rogalandsderbyet betyr litt ekstra også for han innrømmer FKH-treneren gjerne.

- Det er nok et oppgjør som betyr aller mest for supportere og lokale spillere, men det er klart at en slik kamp har det lille ekstra. Rivaliseringen har vart i snart 25 år og jeg synes det er med og henter det beste ut fra begge klubber. Disse oppgjørene lever litt sitt eget liv uavhenig av form og tabellposisjon. Samtidig er det kun tre poeng til utdeling i denne kampen også, sier FKH-treneren før lørdagens møte med Viking. 

Billetter

Billetter til lørdagens kamp på Haugesund Stadion kjøper du ved å klikke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Macron Store - samt hos Shell i Karmsundsgaten.

 

Annonse fra Eliteserien: