Falkeid trår til for FK Haugesund

Tysværvåg inntar Haugesund Stadion på kampdag.

Falkeid Idrettslag har gjennom mange år vært en god samarbeidspartner og betydelig bidragsyter under avviklingen av FKH sine hjemmekamper.

Det er derfor hyggelig å annonsere at Mikael Benjamin Myklebust fra Falkeid IL og Tinas Røvær fra FK Haugesund onsdag ble enige om å videreføre samarbeidet også i 2018.

Haugalandets største begivenhet

En hjemmekamp på Haugesund Stadion er et stort arrangement som krever ditto stor innsats fra mange aktører. De 15 hjemmekampene er alle med på oversikten over Haugalandets 16 største arrangementer i løpet av et år og innsatsen fra frivillige og andre samarbeidspartnere er av uvurderlig betydning.  

Falkeid IL leverer bemanning til kiosker, billettscanning, serveringspersonale i SuperVip, følger opp maskotter og ballgutter og har andre forefallende oppgaver i forbindelse med FK Haugesund sine hjemmekamper.

Vi er helt avhengige av at mange trår til.

— Tina Røvær, arrangementsansvarlig FK Haugesund.

Arrangementsansvarlig i FK Haugesund, Tina Røvær, er tydelig på betydningen av arbeidet Falkeid og andre involverte legger ned på kampdag.

- Vi er helt avhengige av at mange trår til. Uansett om det er som vakt, serveringspersonale eller mannskap på indre bane ville vi ikke kunne levert så gode arrangementer som vi gjør uten innsatsen fra mange utenfor selve FK Haugesund. Norges Fotballforbund gir oss alltid gode tilbakemeldinger på gjennomføringen av hjemmekampene nettopp på grunn av denne innsatsen.

Bygger kampdagsopplevelser

Nytt av året er at Falkeid IL også blir sterkt involvert i forberedelser og avvikling av familiearrangementet FanZone som blir arrangert foran åtte hjemmekamper i 2018.

Sesongens første FanZone arrangeres i forkant av hjemmekampen mot Molde søndag 18. mars.

Vi er derfor særdeles glade for å ha stabile bidragsytere som Falkeid IL med blant våre samarbeidspartnere og ser fram mot et godt samarbeid også i 2018.

Annonse fra Eliteserien: