Før FK Haugesund - Rosenborg

Eirik Horneland returnerer til Haugesund Stadion.

Straks terminlista for 2019-sesongen forelå var det én dato alle blinket seg ut. 6. oktober. Og Eirik Hornelands retur til Haugesund Stadion - denne gang som Rosenborg-trener.

Nå er endelig dagen her.

Selv om de gamle kumpanene Jostein Grindhaug og Eirik Horneland bedyrer at dette oppgjøret er som en hvilken som helst annen kamp i Eliteserien er det ikke til å komme bort i fra at det arter seg veldig annerledes for tribunegjengerne på Haugesund Stadion. Dette er kampen med stor K som man både må og skal vinne.

FK Haugesund - Rosenborg: kjøp billetter her.

Dette oppgjøret betyr noe helt spesielt. Litt fordi det er Rosenborg som kommer til byen, men mest fordi det innebærer et gjensyn med såvel Eirik Horneland, som Karl Oskar Emberland og David Akintola. I tillegg lusker også Alexander Søderlund rundt i kulissene.


Historikk

Historien sett under ett forteller om solid Rosenborg-dominans i interne oppgjør. Av 25 oppgjør i Eliteserien har Rosenborg vunnet 15, mens FKH har vunnet seks. Senest borte på Lerkendal på 16. mai i år.

Fire serieoppgjør har gjennom historien endt uavgjort.

Ser man kun på kamper på Haugesund Stadion har FKH tre seire på 12 oppgjør. Tre kamper har endt uavgjort, mens Rosenborg har vunnet seks av de interne oppgjørene - senest i fjor da trønderne vant 2-1 på Haugesund Stadion.

Skader og suspensjoner

FK Haugesund har den sedvanlige kvartetten Ben Karamoko, Dennis Horneland, Alexander Stølås og Ibrahima Wadji ute - i tillegg til at noen av de øvrige spillerne ogspå sliter med smårusk som muligens tvinger de til å se søndagens oppgjør fra tribunen.

Mikkel Desler er tilbake fra suspensjonen han sonet i forrige seriekamp mot Kristiansund (2-2). 

Rosenborg kommer til Haugesund uten Tore Reginiussen og Anders Trondsen som begge er skadet - i tillegg til Birger Meling som soner karantene i dette oppgjøret. 

Billetter

Det begynner for alvor å tynnes ut med billetter til søndagens kamp og vil du være sikret sitteplass bør man absolutt bestille plasser nå. Det gjør du enklest ved å trykke på banneret nedenfor.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten.

Billettluka på stadion åpner allerede klokken 13.00 denne søndagen. Ønsker du å benytte deg av vårt nye sesongkorttilbud som garanterer deg plass til alle høstens kamper - inkludert dagens oppgjør - samt billett til en eventuell cupfinale hjelper betjeningen deg med dette allerede fem timer før kampstart.

Eliteserierunden

To oppgjør er allerede spilt av helgens serierunde. Fredag kveld delte Mjøndalen og Strømsgodset poengene da lagene spilte 1-1 i "Ælv Classico', mens en sen utligning fra Odd sørget for et telemarkingene fikk med seg et poeng i hjemmeoppgjøret mot Vålerenga (1-1) lørdag ettermiddag.

Foruten FK Haugesund - Rosenborg spilles følgende oppgjør denne søndagen:

Tromsø - Kristiansund

Ranheim - Sarpsborg

Lillestrøm - Bodø/Glimt

Stabæk - Viking

og 

Brann - Molde

Samtlige oppgjør sparkes som oppgjøret på Haugesund Stadion i gang klokken 18.00, med unntaket av kampen på Brann Stadion som har avspark klokken 20.00.

Annonse fra Eliteserien: