Før FK Haugesund - Rosenborg

Klart for toppkamp på smekkfullt stadion.

Billettsalget har tatt helt av og såvel stemningen som forventningene før mandagens oppgjør mot Roenborg må sies å være tett på ekstatiske. Mandag morgen passerte billettsalget 5800 billetter og det meste peker i retning av at samtlige seter avsatt til hjemmepublikum vil være utsolgt når FKH - RBK sparkes i gang klokken 18.00.

FK Haugesund - Rosenborg:  Kjøp de siste tilgjengelige billettene her.

Vi oppfordrer derfor alle til å komme ekstra tidlig på stadion denne mandagskvelden. Både for å suge til seg stemningen på det som tegner til å bli en praktfull dag for fotball, men også for å unngå kødannelser og sikre fin flyt i ferdselen inn på stadion.

Statistikk

Sesongen 2017 slo vi Rosenborg i begge seriekampene. Haris Hajradinović sørget for 1-0 seier på Haugesund Stadion i juni, før 'Kuba' Serafin så sin avslutning gå via Tore Reginiussen og i mål da vi vant med samme siffre på Lerkendal noen måneder senere.

I 2016 endte oppgjøret på Haugesund Stadion 1-1 etter scoring av Ibrahim Shuaibu.

 Av totalt 22 oppgjør i Eliteserien har Rosenborg vunnet 13, mens FKH har vunnet fem. Fire oppgjør har gjennom historien endte uavgjort.

Ser man kun på kamper på Haugesund Stadion har FKH tre seire på 11 oppgjør. Tre kamper har endt uavgjort, mens Rosenborg har vunnet fem av de interne oppgjørene.

Skader og suspensjoner

FK Haugesund må klare seg uten Alexander Stølås som pådro seg en skade i 1-1-kampen mot Brann i midtuken og først ventes klar til neste helgs oppgjør mot Tromsø - og også Ibrahima Koné står over mandagens oppgjør. Hos Rosenborg er Samuel Adegbenro uaktuell grunnet skade. Det samme gjelder Anders Konradsen, Yann-Erik de Lanlay og Marius Lundemo.  

Trening RBK
Karl Oskar Emberland legger siste hånd på verket på søndagens trening. Foto: Einar Steensnæs Engedal.

Kamptropp

Eirik Horneland har tatt ut følgende 18 spillere til mandagens toppkamp:

Per Kristian Bråtveit, Helge Sandvik, Kristoffer Haraldseid, Bruno Leite, Vegard Skjerve, Fredrik Pallesen Knudsen, Sondre Tronstad, Christian Grindheim, Joakim Våge Nilsen, Aleksandar Kovačević, David Akintola, Anthony Ikedi, Frederik Gytkjær, Kristoffer Velde, Torbjøn Kallevåg, Ben Karamoko, Kristoffer Gunnarshaug og Dennis Horneland.

Billetter

Det blir stadig færre billetter tilgjengelig - spesielt hvis man ønsker sitteplass - men, det er fortsatt mulig å sikre seg ståplass-billetter på DeepOcean-tribunen og en og annen sitteplass sporadisk spredt rundt på stadion.

Billetter bestiller du her.

Du kan også kjøpe billetter i billettluka på stadion. Denne åpner klokken 15.00.

Og du - #Oppmedskjerfet! 

Avspark 18.00. Velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: