Før FK Haugesund - Stabæk

Jakter årets første seier hjemme på Haugesund Stadion.

Påskeferien nærmer seg slutten og hva passer vel bedre enn å legge den siste ettermiddagen og kvelden i høytiden til Haugesund Stadion der Aleksander Stølås & Co. tar i mot Stabæk til den 4. serierunden i Eliteserien.

FK Haugesund - Stabæk: kjøp billetter til oppgjøret her  

FK Haugesund kommer fra seier i Ranheim (2-0) mens Stabæk slo Rosenborg 3-1 i forrige serierunde og med hver sin trønderskalp i beltet er det duket for et jevnt og tett oppgjør 2. påskedag mellom to lag som står langt fra hverandre sett til spillestil.

Statistikk

Historisk sett har vi alltid hatt et godt tak på Bærumsklubben og kun én gang har vi gått poengløse av banen i møte med Stabæk hjemme på Haugesund Stadion etter returen til Eliteserien i 2010. Tilbake i 2011 vant seriemesteren fra 2008 med 4-3 på Haugesund Stadion, men ellers har poengene stort sett blitt værende på Haugalandet. To oppgjør har endt uavgjort, mens fem oppgjør har endt med hjemmeseier - senest i fjor da spektakulære langskudd fra David Akintola og Joakim Våge Nilsen sørget for kampens to scoringer.

Totalt har lagene møttes 22 ganger i den øverste divisjonen og FK Haugesund har vunnet ti av oppgjørene. Bæringene har vunnet sju, mens fem seriekamper har endt uavgjort.

Jubel 2
Mer jubel i vente for Sondre, Alex, Palle og Mikkel mot Stabæk? Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Skader og suspensjoner

Niklas Sandberg tråkket over før oppgjøret mot Ranheim og spiller heller ikke mandagens oppgjør. Det gjør heller ikke de langtidsskadde spillerne Anthony Ikedi, Ben Karamoko og Dennis Horneland. Kristoffer Gunnarshaug har også slitt med en skade den siste måneden og er fortsatt noen uker unna full match fitness.

Hos gjestene glimrer både Raymond Gyasi og Matthew Rusike med sitt fravær som følge av skader.

Billetter

De billigste billettene til oppgjøret 2. påskedag bestiller du på nett. Kjøper du kampbilletter der får du 50,- i rabatt pr. stk.

Du kan ellers kjøpe billetter hos Macron Store og Shell Karmsundsgaten. PÅ kampdag kan du kjøpe billetter i billettluka på stadion. Denne åpner klokken 15.00 på mandag.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: