Før FK Haugesund - Strømsgodset

Nok et topplag venter på Haugesund Stadion.

Terminlista taler sitt tydelige språk. FK Haugesund tar i tur og orden i mot flere av de ventede topplagene i Eliteserien hjemme på Haugesund Stadion i starten på sesongen. Først Molde, dernest Sarpsborg og søndag altså Strømsgodset. Tre av de lagene ekspertene før sesongstart forventer kan utfordre Rosenborg om serietittelen.

FK Haugesund - Strømsgodset:  kjøp billetter her.

Oppgjørene mot Strømsgodset blir stort sett alltid målrike - uansett om de spilles i Haugesund eller i Drammen. Årets oppgjør blir neppe noe unntak og er du tilhenger av fotballkamper som bølger frem og tilbake og lever til siste slutt så er Haugesund Stadion stedet å tilbringe søndag ettermiddag.

Statistikk

Etter returen til norsk toppfotballs aller øverste divisjon i 2010 har FK Haugesund møtt Strømsgodset på eget gress ved åtte anledninger. Fire kamper har endt med seier, to har endt uavgjort og Strømsgodset har vunnet to av oppgjørene. Senest 3-1 i fjor.

Den største FKH-seieren kom en iskald novemberdag i 2011 da resultattavla viste 5-1-seier ved kampens slutt, men også i 2015 vant man stort (4-0) i møte med "Godset" på et tidspunkt da Martin Ødegaard-hysteriet var på sitt verste og det som dengang var norsk fotballs vidunderbarn måtte smugles ut bakveien på Haugesund Stadion etter kampslutt.

Strømsgodset ligger som nummer fem på tabellen etter fem serierunder med åtte poeng. FK Haugesund ligger som nummer ni med et poeng mindre.

tcb9bb48
"Baba" skal sprudle mot Godset. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Skader og suspensjoner

Bruno Leite er fortsatt ikke friskmeldt etter sin skade, og det er også spørsmålstegn ved Per Kristian Bråtveits deltakelse. Marko Ćosić er langtidsskadet og ikke tilbake i spill før etter sommerferien.

Hos gjestene fra Drammen er det høyst usikkert om Jonathan Parr rekker kampen etter å ha pådratt seg en lyskeskade, mens midtbanemotoren Henning Hauger med stor sannsynlighet må stå over søndagens oppgjør i Haugesund.

Fanzone

Før kampen arrangeres Fanzone på Haugesund Stadion. Med oppstart klokken 16.00 kan du korte ned ventetiden til avspark med å suge inn noe av kampdagsatmosfæren utenfor Krafttribunen. Der er det konkurranser, musikk, give aways, matservering og god stemning for små og store. Dessuten byr det seg en fin fin anledning til å få autografer og selfies med FKH-spillere.

Billetter

Billetter til søndagens oppgjør kjøper du på nett. Du kan også kjøpe billetter på Shell i Karmsundgaten og hos Macron Store. Billettluka på Haugesund Stadion åpner tre timer før kamp.

Fotball er alltid best på stadion. Og du - husk #oppmedskjerfet!

Avspark 18.00. Peis på!

Annonse fra Eliteserien: