Før FK Haugesund - Viking

Klappet og klart for Rogalandsderby.

Det ventes tilnærmet stinn brakke når FK Haugesund og Viking lørdag kveld barker sammen på Haugesund Stadion i det første av totalt to møter denne senhøsten. Først skal seriepoeng deles ut - siden står kampen om kongepokalen i desember.

Rogalandsderbyet står fjellstøtt på egne ben som et av sesongens aller største og viktigste i Eliteserien, men får med finalen i Norgesmesterskapet om én måned en ekstra dimensjon. Her kan man benytte anledningen til å feste et lite psykologisk overtak før det som komme skal på Ullevål 8. desember.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter til lørdagens Rogalandsderby

Statistikk

FK Haugesund og Viking møttes første gang i interne serieoppgjør i 1997 – en sesong hvor FKH like godt vant både hjemme og borte – og totalt har lagene møttes 23 ganger i seriespillet. Et av oppgjørene ble spilt tidligere denne sesongen - på SR Bank Arena i Stavanger - i et oppgjør som endte 0-0.

Totalt har FK Haugesund «the upper hand» i interne fighter med ni seire, mens søndagens gjester står med sju seire i serieoppgjørene gjennom årene. Sju kamper har endt uavgjort.

Ser vi på oppgjør spilt i Haugesund har FK Haugesund seks seire gjennom årenes løp. Viking har vunnet to kamper på Haugesund Stadion, mens tre har endt uavgjort.

Statistikk og tallknusing betyr dog tilnærmet nada og niks når fløyta går 18.00 lørdag kveld.

Skader og suspensjoner

Hos FK Haugesund er skadelista fortsatt lang. Ben Karamoko, Dennis Horneland, Joakim Våge Nilsen, Stian Ringstad og Alexander Stølås er alle i opptrening, men uaktuelle til lokalderbyet. Det samme er Fredrik Pallesen Knudsen som må opereres. Ibrahima Wadji er avstengt - mens Sondre Tronstad soner karantene for fire gule kort i dette oppgjøret.

Hos Viking ser det langt lysere ut. Axel Andresson og Tommy Høiland er skadet, og Runar Hove soner karantene, men ellers er det kun spørsmålstegn ved kaptein Zlatko Tripić.


Sesongkortsalget har startet

Sesongkortsalget for 2020 er i gang og i år lanserer vi et helt nytt sesongkort. Såkalt Sesongkort+ som gir utvidede rettigheter. Lørdag får du kjøpt Sesongkort+ på stadion.

Du kan også sikre deg to billetter til cupfinalen dersom du kjøper Sesongkort+ for 2020 på Fanzone før kampen mot Viking. Tilbudet gjelder de første 20 som kjøper nytt Sesongkort+ for 2020. 

Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et sesongkort før kampen mot Viking. Du vil da kunne kjøpe to billetter til cupfinalen i samtidig. 

Billettluken åpner klokken 12:00 på lørdag og det vil være mulig å kjøpe Sesongkort+ helt frem til klokken 16:30.

Husk at tilbudet kun gjelder ved salg av nye Sesongkort+ i luken, ikke ved fornying av eksisterende.

Få refleksvest i Fanzone

Før lørdagens kamp arrangeres årets siste Fanzone på Haugesund Stadion.

I Fanzone får du konkurranser, musikk, aktiviteter, stands, besøk av Maakeungen og intervjuer med FKH-spillere - og du kan også få utdelt årets tøffe refleksvest fra FK Haugesund dersom du er mellom 6 og 13 år.

Fanzone er gratis og starter klokken 16.00 på lørdag.

I pausen på lørdagens kamp vil det ble gjort et forsøk på å sette verdensrekord i VIPPSing der alle inntekter tilfaller barnehjemmet AbraC i Brasil som FK Haugesund gjennom mange år har støttet driften av.

Eliteserierunden

Fredag kveld møttes Brann og Odd i Bergen til et oppgjør hjemmelaget vant 1-0. Foruten "Slaget om Rogaland" spilles følgende kamper i den 28. serierunden:

Molde - Strømsgodset

Lillestrøm - Stabæk

Mjøndalen - Ranheim

Tromsø - Vålerenga

Kristiansund - Sarpsborg 08

Rosenborg - Bodø/Glimt

Samtlige av disse kampene spilles søndag.

Billetter

Billetter til kampen kjøper du aller enklest på nett. Ved å klikke på banneret nedenunder kan du fortsatt finne enkelte ledige seter til lørdagens kamp.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Macron Store og hos Shell i Karmsundsgaten.

Billettluka på Haugesund Stadion åpner allerede klokken 12.00 denne lørdagen. Der får du foruten Sesongkort+ også kjøpt billetter til dagens kamp.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: