Før FK Haugesund - Bodø/Glimt

Vil tilbake på vinnersporet.

Etter to poengløse kamper er det et heltent FK Haugesund som løper ut på gresset på Haugesund Stadion søndag kveld. Motstander Bodø/Glimt har startet sesongen forrykende, men det synes ikke å affektere verken spillere eller trenere i FK Haugesund. Mentaliteten før kamp er enkel; hjemme på Haugesund Stadion skal vi vinne. Alltid. Uansett hva motstanderen heter og formkurven til bortelaget.

FK Haugesund - Bodø/Glimt: kjøp billetter til søndagens oppgjør.

Bodø/Glimt har startet sesongen sterkt og ligger på andreplass i Eliteserien etter seks kamper med 13 poeng. Kun et tap er bokført - mot Stabæk på gresset på Nadderud.

FK Haugesund ligger på sin side som nummer ni på Eliteserietabellen med sju poeng - en poengfangst FKH-trener Jostein Grindhaug er ærlig på at han ikke er fornøyd med. Og akter å gjøre noe med i denne runden.

Statistikk

Forrige sesong tok FK Haugesund seks av seks mulige poeng mot de gulkledde fra nord etter en overbevisende 3-0 seier på Aspmyra i tredje serierunde og siden 1-0 hjemme i sildabyen på høsten.

Ser man på sesongene etter returen til Eliteserien i 2010 har lagene møttes åtte ganger i seriespillet. FK Haugesund har vunnet fem av kampene, mens Bodø/Glimt står med tre seire. Brutt ned til statistikk kun for hjemmekamper har FK Haugesund vunnet to av fire oppgjør på Haugesund Stadion mot Bodø/Glimt.

Stølås
Alexander Stølås svevde høyt hjemme mot Bodø/Glimt i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Skader og suspensjoner

Sesongen er fortsatt for ung til at noen av lagene har spillere ute med karantene, men verken Ben Karamoko, Dennis Horneland, Anthnony Ikedi, Kristoffer Gunnarshaug eller Niklas Sandberg er akuelle til dette oppgjøret som følge av skader.

Hos bortelaget har Håkon Evjen kastet inn håndkledet som følge av lungebetennelse, mens Victor Boniface er langtidsskadet. Patrick Berg ventes spilleklar etter sin skulderskade.

Eliteserierunden

Lillestrøm og Rosenborg delte poengene på Åråsen lørdag kveld etter å ha spilt 1-1 i den første kampen denne serierunden, mens de øvrige lagene skal i aksjon søndag og mandag. Foruten oppgjøret på Haugesund Stadion ser søndagsrunden ut som følger:

Ranheim - Vålerenga (18.00)

Molde - Mjøndalen (18.00)

Sarpsborg 08 - Kristiansund (18.00)

Tromsø - Odd (18.00)

Stabæk - Brann (20.00)

Mandag kompletteres den sjuende serierunden med Strømsgodset - Viking.

Billetter

Billetter til søndagens oppgjør på Haugesund Stadion bestiller du på nett. Husk at du får 50,- i avslag pr. billett som bestilles via internett.

Du kan også kjøpe billetter hos Macron Store og hos Shell i Karmsundsgaten.

Billetter kan også kjøpes i Billettluka på Haugesund Stadion. Denne åpner klokken 15.00.

Snakkes på kamp. Opp med skjerfet. Og peis på.

Annonse fra Eliteserien: