Før FKH - Stabæk

Opprettholder vi den gode statistikken?

Et FK Haugesund som vil tilbake på vinnersporet og et gjestende Stabæk som går jevnt og stabilt i så vel serie og cup er hva som venter på Haugesund Stadion søndag kveld. Begge lag står med 25 poeng før den 19. Eliteserierunden, men FK Haugesund har en kamp til gode ettersom sommerens oppgjør mot Vålerenga ble utsatt til oktober.

Statistikk

Eirik Horneland er riktignok ikke den som vektlegger statistikk før kamper i Eliteserien, men hadde han gjort det ville han sett at FK Haugesund har et usedvanlig godt tak på søndagens motstander Stabæk.

Totalt har lagene møttes 19 ganger i den øverste divisjonen, og FK Haugesund har vunnet ni av oppgjørene. Bæringene har vunnet seks, mens fire seriekamper har endt uavgjort.

FK Haugesund - Stabæk: Billetter kjøper du her.

Spesielt Nadderud er en arena der FK Haugesund vet å boltre seg ettersom vi ikke har tapt i Bærum siden returen til Eliteserien i 2010, men også hjemme på Haugesund Stadion er statistikken i nyere tid lystig lesning. Fire seiere, en uavgjort og et tap mot Stabæk siden 2010 taler sitt tydelige språk før søndagens kamp.

Skader og suspensjoner

Anthony Izuchukwu og Eirik Mæland er fortsatt ikke spilleklare og derfor uaktuelle til søndagens oppgjør, mens nyankomne Aleksandar Kovačević ikke er spilleberettiget i påvente av arbeidstillatelse. Haris Hajradinović soner karantene som følge av det røde kortet han pådro seg i cup-kampen mot Molde på onsdag.

Billetter

Billetter til søndagens kamp mot Stabæk kjøper du på nett.

Du kan også kjøpe billetter hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund samt på stadion på kampdag.

Billettluka åpner tre timer før kamp.

FK Haugesund - Stabæk, søndag klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: