Før Odd - FK Haugesund

Spesiell uke avsluttes med seriekamp i Skien.

Det har vært en uke helt utenom det vanlige i FK Haugesund etter at nyheten om Ibrahima Wadjis positive dopingprøve ble gjort kjent for klubben onsdag formiddag. Spillere og støtteapparat har dog vært tydelige på at det de ikke skal la støyen få hindre de i å komme maksimalt forberedt til søndagens Eliteserie-oppgjør mot Odd i Skien. En arena der FK Haugesund tradisjonelt har hatt lite å bestille, men hvor man forrige sesong hentet hjem tre poeng i serieåpningen.

Historikk

Foruten forrige sesongs 2-1 seier har FK Haugesund kun cuptriumfen (seier 2-0) i 2012 å vise til fra sine besøk i Skien og av totalt ti serieoppgjør på Skagerak Arena har hjemmelaget vunnet sju, mens to har endt uavgjort.

Samlet sett forteller statistikken at man totalt - hjemme- og bortekamper oppsummert - har slått Odd ved sju anledninger i seriesammenheng, mens de hvite og svarte fra Telemark står med 11 seire. Kun to oppgjør har gjennom historien endt uavgjort.

Skader og suspensjoner

Ben Karamoko, Dennis Horneland og Alexander Stølås er alle ferdigspilt for sesongen og blir ikke med til Skien  - ei heller Ibrahima Wadji som i påvente av avklaringer i sin sak er tatt ut av trenings- og kamphverdagen i FK Haugesund.

Hos hjemmelaget er Bilal Njie og Andreas Helmersen uaktuelle til søndagens oppgjør på Skagerak Arena.

Eliteserierunden

Strømsgodset - Molde (0-4) tyvstartet den 12. serierunden lørdag ettermiddag og runden kompletteres søndag med følgende øvrige kamper foruten bataljen i Skien:

Vålerenga - Sarpsborg 08 (15.00)

Tromsø - Rosenborg (18.00)

Kristiansund - Stabæk (18.00)

Ranheim - Mjøndalen (18.00)

Brann - Lillestrøm (20.00)

Oppgjøret mellom Odd og FK Haugesund har avspark på Skagerak Arena klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: