Forlenger draktsponsoratet

Multi Industrier pryder drakten også i 2021.

Det var en tid da regnskapsbilagene i norsk fotball ble ført på pølsepapir og kontraktene ble inngått på servietter, men de de tider er definitivt over. Eller er de nå egentlig det? Faktum er at Tysvær-baserte Multi Industrier AS signerte på en serviett da den lokale leverandøren av tjenester innenfor stillas, isolering, overflatebehandling og gulv- og innredningsarbeider nylig forlenget samarbeidsavtalen med ytterligere et år.

Signerte på Torsdagsklubben

Det hele fant sted på ‘Torsdagsklubben’ – FK Haugesunds månedlige møtested for klubbens partnere – og innebærer at Multi Industrier fortsetter sitt mangeårige samarbeid med FK Haugesund også i 2021.

Den mest synlige delen av avtalen innebærer at virksomheten som i fjor omsatte for mer enn en halv milliard fortsetter draktsponsoratet den har hatt siden 2018-sesongen i minst et år til og at logoen pryder skuldrene på FKH-drakten også i 2021.

Signering Multi Industrier
General Manager John-Steinar Pedersen og FK Haugeunds Hallgeir Johansson formaliserer serviettavtalen.

Langvarig samarbeid

General Manager John-Steinar Pedersen og FK Haugesunds Hallgeir Johansson benyttet siden torsdag i forrige uke til å formalisere og signere en mer formell avtale for det kommende året.

- Vi synes det er viktig å trø til nå som det røyner på for FK Haugesund, sier Pedersen når han forklarer motivasjonen for å videreføre det allerede godt etablerte samarbeidet.

Og legger til…

- Det er kjempeviktig at de som har anledning til det gjør det.

I møte med Multi Industriers mange kunder kommer sponsoratet godt med i de innledende samtalene.

- Fotball er viktig og stort sett alle våre kunder har et forhold til dette. Det er derfor lett for oss å bruke dette som en icebreaker når vi er i samtaler, sier John-Steinar Pedersen. 

Som ledd i den nye avtalen vil Multi Industrier også være delaktig i monteringen av den nye storskjermen som skal monteres i sør/vestre hjørne av Haugesund Stadion og også være ansvarlig for for kontroll og sertifisering av ståplassene på DeepOcean-tribunen.

Les mer om Platinamåke-partner Multi Industrier. 

Annonse fra Eliteserien: