Forlenger med FK Haugesund

Thore Pedersen med kontrakt ut 2022.

Han var en av inneværende sesongs store åpenbaringer og fikk en meget sentral rolle i et FK Haugesund som kjempet på tre fronter i 2019. Thore Baardsen Pedersen har tatt Fotball-Norge med storm etter ankomsten fra Sportsklubben Vard i vinter og signerte torsdag formiddag ny kontrakt med FK Haugesund.

Sesongkort 2020: følg Thore Pedersen & Co. fra ditt eget sete på stadion

Den nye kontrakten innebærer at 23-åringen forlenger med et år utover den opprinnelige kontrakten som strakk seg ut sesongen 2021.

- Thore har levert over all forventning i 2019, spilt seg til en sentral rolle i laget og er både en lokal og meget anvendelig spiller. Alt dette gjør det naturlig å ville re-signere han på en ny avtale og vi er veldig tilfredse med at han har valgt å forlenge med oss. Det er fortsatt mye mer å hente hos Thore og vi ser frem til å bidra til at han får makset ut potensialet sitt her hos oss, sier sportslig leder Eirik Opedal i anledning kontraktsforlengelsen.

Thore P 2
Thore Baardsen Pedersen med ny kontrakt. Foto: FK Haugesund

Ekte 'byass'

Thore Pedersen var innom både SK Haugar og Djerv 1919 før karrieren for alvor skjøt fart i Sportsklubben Vard. Som Vard-spiller fikk han også landskamper for Norge på G19-nivå.

Pedersen ble FK Haugesund-spiller i desember 2018 og spilte hele 41 kamper fordelt på Eliteserien, den norske cupen og Europa League inneværende sesong.

Den nye kontrakten strekker seg ut sesongen 2022.

Annonse fra Eliteserien: