Forlenger med Macron

Viderefører samarbeidet med utstyrsleverandøren i seks nye år.

De fem siste sesongene har Macron vært utstyrsleverandør til FK Haugesund og denne uken ble partene enige om å videreføre det gode samarbeidet i seks nye sesonger - nærmere bestemt ut sesongen 2025. 

FK Haugesunds daglige leder Eirik Opedal bekrefter at det var en relativt enkel beslutning å fortsette med Macron som utstyrsleverandør i seks nye år.

 - Vi er veldig fornøyd med å videreføre samarbeidet med Macron. Denne avtalen gir FK Haugesund forutsigbarhet og gode rammer på utstyrsfeltet og vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet med Macron både når det gjelder utstyr og supportereffekter i årene som kommer.

Lanseringsbilde

Hovedsetet på Haugalandet

Martin Fauskanger, daglig leder i Skandinaviske Sportsimport AS og eksklusiv distributør av Macron i Norge, legger ikke skjul på at han er fornøyd med å få  FK Haugesund med videre i Macrons kundeportefølje.

- Vi er stolte av å forlenge et godt samarbeid med FK Haugesund. Vi har gjennom de siste 5 årene utviklet oss sammen og blitt godt kjente. Macron har sitt norske hovedsete på Haugalandet - da er det naturlig at Haugalandets flaggskip, FKH, skal bruke klær og utstyr fra Macron, sier Fauskanger i forbidnelse med den nye seksårige avtalen.

Macron har for tiden avtale med Stabæk, Kristiansund og FKH i Eliteserien og Start, Sandefjord, Sandnes Ulf og Notodden i Obosligaen.

Selskap i stadig vekst

Macron er opprinnelig fra Bologna i nord-Italia og ble stiftet i 1971. Siste UEFA-rapport forteller at Macron er tredje størst i Europa innen for fotball, kun slått av Nike og Adidas. Nytt av året i år er at også dommerne i "all UEFA competitions" skal bruke Macrondrakter. Det betyr at vi får et Macron dommerteam på besøk på Haugesund stadion i Europa League kvalifikasjonen. Før det får du sett de i Champions League finalen.

Annonse fra Eliteserien: