Forlenger med Tada

FK Haugesund styrker samarbeidet med reklamebyrået Tada for to nye år. 

Tada har i flere år vært en sentral og viktig medspiller for FK Haugesund. Reklamebyrået sto også bak omprofileringen av FKH i 2016 med utforming av ny logo og visuell profil. 

Tada er et av Vestlandets største fullservice reklamebyrå, med base midt i Haugesund sentrum. Det kreative byrået, bestående av en tropp på 21 spillere, skaper effektiv kommunikasjon og grunner til å feire for sine kunder i hele Norge. 

Fra Tada-garderoben meldes det om taktfull sang og jubelscener som følge av kontraktsforlengelsen med FK Haugesund.

– Å få fortsette å være en del av laget og bidra til at en av regionens sterkeste merkevarer styrker seg ytterligere er noe vi er meget stolte over og ser fram til med iver og glede, forteller byråleder og Tada-kaptein, Kjetil Hetlevik Johansen. 

Deadline Day 16. februar

Byrået, tidligere kjent som Iversen Skogen, står også bak fotballmanagerspillet Superclub. Det actionfylte brettspillet, hvor du kjemper om heder og ære mot venner, familier eller andre potensielle rivaler, ble lansert med stor suksess på Kickstarter i november. 

Søndag 16. februar er imidlertid siste salgsdag for alle som ønsker å motta første opplag av det engasjerende spillet. Ønsker du å briljere med dine managerferdigheter fra starten av juni, like før fotball-EM sparkes i gang, må altså Superclub bestilles før eller på denne Deadline Day. 

Annonse fra Eliteserien: