Fortsetter som Gullmåke-partner

Suldalsbussen får FK Haugesund frem i tide også i 2020.

Partner. Transportleverandør. Supporter.

Betegnelsene man kan bruke om Per Arne Fisketjøn og Suldalsbussen er mange - og alle er like treffende. Buss-selskapets daglige leder lar nemlig sjelden en hjemme- eller bortekamp gå fra seg, han er med og frakter FK Haugesunds mange lag rundt omkring i det ganske land og han og buss-selskapet er med som en sentral støttespiller i FKH-familien.

Så også i 2020.

Suldalsbussen: Nyt turen - Me ordner resten

I forrige uke kunne FK Haugesunds salsgssjef Øyvind Stråbø og Suldalsbussens Per Arne Fisketjøn formalisere en ny samarbeidsavtale for kommende sesong. Det innebærer at Suldalsbussen blir transportleverandør for et stort FKH-apparat, fra de yngste lagene i FKH Akademiet til a-laget, også fremover. 

- Partnerskapet med FK Haugesund har fungert veldig bra gjennom mange år og vi ser både nytten og gleden av å være med på dette fremover. Samarbeidspartnerne til FKH er veldig flinke til å bruke hverandre. Og det styrker min tro på at det er en god ting å være FKH-partner, sier Suldalsbussens daglige leder Per Arne Fisketjøn.

Som en del av avtalen man har inngått som Gullmåke-partner i 2020 ligger også en videreføring av firmanavnet på treningstøyet til FK Haugesund. Det erkjenner Fisketjøn er ekstra stas.

- Det er veldig kjekt. Ekstra kjekt er det når jeg får en snap eller kommentarer fra folk om at de har sett det.

Suldalsbussen treningsjakke
Suldalsbussen pryder treningsutsyret også i 2020.

Alltid store forventninger

2019 ble en særdeles begivenhetsrik sesong - og Suldalsbussen både håper og tror på mer i 2020.

- Vi har alltid store forventninger før en sesong. Også i år. Vi skulle gjerne ha vært med på europa-eventyret igjen, men sesongen 2019 viser at det dukker opp nye talenter og når de i tillegg er lokale så gir dette ekstra glede.

Per Arne Fisketjøn og familien lever tett på FK Haugesund. Kona Tone bidrar svært ofte inn mot klubbens gatelag og øvrige familiemedlemmer er også engasjert i klubben. Tidligere har Suldalsbussens daglige leder snakket om at FK Haugesund bidrar til livskvalitet for han og familien. Fjorårssesongen må i så fall ha bidratt sterkt i så måte.

- Ja absolutt, det var ein sesong som vi gjerne vil ha igjen. Cupnederlaget var tøft å leve med. I romjula klarte jeg å se kampen i reprise på TV og da levde jeg meg så inn i kampen at jeg satt og håpet på utligning og seier til FKH. Av og til lurer jeg på meg selv, ler Fiskejøn.

Trekker paralleller til Borussia Dortmund

Ved inngangen til ny sesong handler mye om spillere inn og ut. Hva ønsker Suldalsbussen at klubben forsterker med i dette overgangsvinduet?

- Der har jeg full tillit til Opedal, Jos, Sebastian og resten av teamet. Men FKH må holde på det jordnære og fine som de er kjent for. Jeg synes Brynegutten Erling Braut Håland sa det så godt i et intervju på TV nylig: «Dortmund er ein jordnær klubb som tok fint i mot meg, både lag og klubb, slik at eg kunne være meg sjølv frå dag en av, derfor får eg og til å prestere» 

Tilbyr både reiser og busstjenester

Suldalsbussen tilbyr i dag både pakke- og gruppereiser, samt utleie av turbuss til alle behov. Pakkereisene er av det varierte slaget og favner alt fra kirkekonserter til dansegallaer på høyfjellet og rockeband i Spektrum. Gruppereisene skreddersys de behov du måtte ha for turen. 

Les mer om Gullmåke-partner og transportleverandør Suldalsbussen her.

Annonse fra Eliteserien: