Fortsetter som hovedpartner

Haugaland Kraft er klar for to nye år som FK Haugesunds hovedpartner.

De fire siste sesongene har Haugaland Kraft vært FK Haugesunds hovedpartner og dermed også prydet brystet på a-lagsdrakten. Det kommer de til å gjøre også de to neste sesongene etter at konserndirektør Olav Linga i Haugaland Kraft og FK Haugesunds daglige leder John Harald Log nylig sluttførte en ny og forlenget avtale.

- Haugaland Kraft er en stabil samarbeidspartner som er med og bidrar til forutsigbarhet i klubbdriften. Andre klubber har gjerne en hovedpartner som er inne for en kortere periode, men vi i FK Haugesund er heldige som har en hovedpartner med et langsiktig perspektiv på støtten og engasjementet sitt, sier FK Haugesunds daglige leder John Harald Log i anledning inngåelsen av avtalen.

Medspiller i både med- og motgang

Haugaland Kraft har vært en del av partnerfamilien til FK Haugesunds helt siden klubben så dagens lys tilbake i 1993 og støttet klubben i tykt og i tynt og gjennom store bølgedaler. Slik blir det også de to neste sesongene.

- Haugaland Kraft ønsker å fortsette sitt engasjement som hovedpartner for FK Haugesund og være med å bidra til at vår regionen har et lag i Eliteserien. Årets sesong har vist hvor betydningsfullt det er for oss som bor her. Haugaland Kraft er en regionsbygger og en medspiller, i medgang og motgang, sier konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft.  

h-kraft-avtale-ute (1)
Felles verdier. Felles fremtid.

FK Haugesunds hovedpartner er dog opptatt av mer enn bare a-lagets utsikter til poeng og triumfer. Også det sosiale engasjementet til klubben veier tungt for kraftleverandøren. Et engasjement Haugaland Kraft både deler og vil bidra til å gi ytterligere næring i tiden fremover.

- FKH tar samfunnsansvar gjennom sine  samfunnsprosjekter som blant annet Haugesund Gatelag og Ung Jobb. Dette er verdier som vi har felles og som vi i Haugaland Kraft kan identifisere oss med, legger Linga til.

Regional identitet

Parallellene mellom FK Haugesund og dens robuste hovedpartner er mange. Ikke bare handler det om geografisk nedslagsfelt og sosialt engasjement. Også ideen om regionsutvikling står sterkt hos begge aktører.

– For Haugaland Kraft har den lokale profilen til FKH vært viktig. Måten klubben framstår på, og oppmerksomheten den får, samstemmer med vår visjon om å gi kraft til en sterk og attraktiv region. Det er viktig både for mennesker og næringsliv som ønsker å etablere seg her, sier Linga.

Den nye avtalen mellom FK Haugesund og Haugaland Kraft har en varighet på to år med opsjon på ytterligere to års forlengelse.

Annonse fra Eliteserien: