Fusjonerer og forlenger

Sandvold & Velde Supply blir Sølvmåkesponsor.

HR Sandvold og Velde Supply var hver for seg to veletablerte selskaper med lang fartstid og kjente merkenavn på Haugalandet. Fra og med 1. januar har man derimot forent kreftene og Sandvold & Velde Supply er en realitet.

- Begge våre respektive selskaper har over 70 års historie, og i store deler av vår levetid har vi samarbeidet med varierende grad av tetthet. Hensikten med fusjonen er å etablere et enda mer slagkraftig varehus for alt innen rør, ventilasjon og elektro for industri, oppdrettsnæring, skip og offshore, sier daglig leder Håkon Sandvold når han forklarer bakgrunnen for at man har valgt å forene kreftene.

Viderefører samarbeidet med FKH

I 2018 viderefører man dessuten samarbeidet med FK Haugesund fra tidligere og går sesongen i møte som sølvmåkesponsor i sesongen som kommer.

Topp 5 bør være et naturlig mål.

— Daglig leder Håkon Sandvold

- Det var enkelt å fremdeles være med å støtte Haugesunds fotballens flaggskip videre. Vi ønsker å fremstå som et av flaggskipene innen vårt segment, og å være med å støtte flaggskipet innen deres segment falt dermed ganske naturlig, forklarer Sandvold.

 - FKH har i løpet av de siste årene jobbet tett og aktivt for å binde regionens næringslivs aktører sammen, og det å være med i dette felleskapet ser vi på som en stor fordel når det gjelder å vise igjen, samt å knytte kontakter på en litt mer uformell måte enn hva vi ellers gjør i hverdagen.

Vil se et mer stabilt FK Haugesund

Hvilke forventninger har så Sandvold & Velde Supply til det som skal skje ute på banen denne sesongen? 

- 2017-sesongen varierte voldsomt, fra enkeltkamper som vi har storspilt i til andre kamper som har vært heller begredelige. Vi har forhåpninger om at FKH blir mer stabile og får tilbake den gløden og viljen som har kjennetegnet FKH i enkelte tidligere sesonger. Topp 5 bør være et naturlig mål og så håper vi at vi får opp noen lokale ungdommer som kan klare å etablere seg i startelleveren. 

S&V Supply
Håkon Sandvold og Morten Lysøe Karlsson i Sandvold & Velde Supply ser frem til samarbeidet med Hallgeir Johansson og FK Haugesund i 2018.

Kontroll på spillerne

Det blir fort tydelig at man har å gjøre med noen som gjort hjemmeleksa si hva gjelder vinterens signeringer. Såvel Torbjørn Kallevåg som Christian Grindheim og Anthony Ikedi er navn man er familiære med i Sandvold & Velde Supply. 

- Kallevåg er en meget god spiller med noen kvaliteter som fort kan ta steget til å bli en hit. Offensiv type med sterk mentalitet som fort kan bli en publikumsfavoritt. Grindheim kan gi midtbanen vår den stabiliteten og kreativiteten vi har sett manglet i 2017 sesongen. En ledertype som krever mye både på trening og i kamp. Ikedi har vist at han er en god spiller som det kan være rett å satse på. Tar han nye steg i vinter er han fort en meget god investering både sportslig og økonomisk.

Beriker fotballdiskusjonene

At fotballinteressen er på plass i selskapet blir da også bekreftet av daglig leder.

- Alle våre seter på stadion kommer til å bli fylt opp kommende sesong og vi får av erfaring mange gode fotballdiskusjoner rundt lunsjbordet. FKH engasjerer alle - enten man er fotballidiot eller ikke. Nå som to virksomheter skal flytte inn under samme tak blir det trolig enda større mangfold i diskusjonene enn tidligere.

Kommer til å savne Tori

Håkon Sandvold legger ikke skjul på at det blir spesielt å gå en sesong i møte uten Tor Arne Andreassen som en del av FKH-mannskapet.

- I den grad man kan klare å enes om en favorittspiller i FKH på vegne av hele bedriften må det nesten bli Tor Arne Andreassen. Han blir et savn, men fotballivet må gå videre. Nye helter kommer til å vokse frem.

Lokalisert på Solvang

Sandvold & Velde Supply blir å finne i Eivindsvegen på Solvang og Sandvold lover at de to selskapene tar med seg det beste fra hver virksomhet inn i det nye foretaket.

- I løpet av selskapenes 70-årige historie har vi etablert oss som noen av de fremste i markedet til å fremskaffe det mest utenkelige innen alle disse fagområdene. Vårt datasystem inneholder over én million ulike varer og vi har registrert mer enn 7000 forskjellige leverandører over hele verden, som står klar til å hjelpe oss for å kunne yte best og raskest mulig service. Kundene våre vil med denne fusjonen kunne redusere antall leverandører ytterligere, og dermed få en enklere og mer effektiv hverdag.

Annonse fra Eliteserien: