Går foran som et godt eksempel

EMP Secure fortsetter som Sølvmåkepartner i 2020.

Det meste er i det blå - ikke minst både nær og fjern fremtid for fotballen i Norge. Men, en ting er ved det normale; EMP Secure fortsetter samarbeidet med FK Haugesund også i 2020.

EMP Secure: Active Cybersecurity

I det som ellers er svært så rolige tider for markedsavdelingen i FK Haugesund fikk de gjenværende ressursene endelig en gladsak i fanget i slutten av forrige uke da IT- og datasikkerhetsleverandøren, EMP Secure, tok initiativ til å forlenge samarbeidet. Det innebærer at suksessbedriften forblir Sølvmåke-partner i FKH-faunaen også dette året.

Støtter også samfunnsprosjektene

Avtalen innebærer også at EMP Secure blir en viktig bidragsyter til FK Haugesunds samfunnsprosjekter - og kommer til å være lett synlig på profileringstøyet til både Gatelaget og Ung Jobb-prosjektet. Som ledd i driften av Ung Jobb kommer EMP Secure til å arrangere bedriftsbesøk for ungdommene som er en del av prosjektet - samt også bidra til teambuildingsaktiviteter for gatelagsspillerne. 

Spørsmålet det er naturlig å stille i disse dager er selvsagt, hvorfor akkurat nå - gitt situasjonen vi står oppe i?

- I EMP Secure og Hatteland Gruppen er vi opptatt av ringvirkninger. FK Haugesund er viktig merkevare for hele Haugalandet, og for oss er det viktig at vi i denne tiden tar vår del av samfunnsansvaret lokalt. Vi ønsker å bidra med det vi kan for å holde hjulene i gang, sier Stine Valen - Product and Marketing Manager i EMP Secure.

Forventninger til samarbeidet

Selskapet har for lengst vokst seg ut over Haugalandets grenser og har store vekstambisjoner nasjonalt. Samarbeidet med FK Haugesund blir en viktig faktor med tanke på å realisere planene.

- Våre forventinger til samarbeidet med FK Haugesund har flere dimensjoner, men for oss er det viktig å være synlige med tanke på nye samarbeid og kloke hoder, både lokalt og nasjonalt. Sistnevnte er ekstra viktig fremover, da vi har store vekstambisjoner og bygger avdelinger i hele landet. Vårt samarbeid med FKH består også i å bidra til klubben sine samfunnsprosjekter. Vi gleder oss stort til å bli bedre kjent med menneskene i og bak UngJobb og Gatelaget. Disse initiativene er en viktig prioritet for oss i år.

Vi lever i en helt spesiell tid – hvor betydningen av å ha noe å se frem til trolig er viktigere enn noen gang. Hvilken rolle kan FK Haugesund og toppfotballen spille i så måte.

- For at denne perioden skal kunne fungere best mulig, fordrer det at man ser lys i enden av tunnelen. For mange er seriefotballen et lysglimt som kan gjøre hverdagen nå litt bedre. Da er vi også avhengig av at man har et lag som er klare til kamp når den tid kommer, sier Valen.

Appell til næringslivet

Oppfordringen til øvrig næringsliv i regionen er klar.

- Så langt opplever vi at driften hos oss er tilnærmet normal. På bakgrunn av dette så vi ingen grunn til å avvente med et spennende samarbeid som allerede var planlagt. Kanskje kan vi gå foran som et eksempel for andre som har mulighet, men som på grunn av den ekstraordinære situasjonen sitter på gjerdet, oppsummerer Stine Valen i EMP Secure.

Utviklet teknologi i snart 50 år

EMP Secure er en del av Hatteland. Siden 1971 har Hatteland utviklet ideer som har skapt ringvirkninger lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I dag jobber selskapet med utvikling av forretningsideer og merkevarer som skal finne løsninger på reelle og forretningskritiske utfordringer.

Gjennom mange år har selskapet også vært en viktig bidragsyter til toppfotballsatsingen i regi av FK Haugesund - samt til øvrige samfunnsnyttige initiativ i regi av fotballklubben. Et samarbeid som det midt i disse omskiftelige tider er klart at også videreføres i 2020.

Les mer om Sølvmåkepartner EMP Secure

Annonse fra Eliteserien: