Gir matvarer til Kirkens Bymisjon

Kjøkkensjef Ellinor Loge Hauge rydder i spiskammeret.

Stadion er stengt - kantina like så. Det innebærer at mange matvarer som i utgangspunktet var myntet på FK Haugesunds spillere, trenere og ansatte i stedet vil få nye eiere. I dette tilfellet Kirkens Bymisjon.

FK Haugesunds kjøkkensjef, Ellinor Loge Hauge, brukte mandag formiddag til å rydde ut matvarer, pakke det ned og siden overlevere det til Kirkens Bymisjon i Haugesund.

KB
Duket for mange pannekaker hos bymisjonen fremover.

- Det er det eneste riktige å gjøre slik situasjonen er nå. Vi kommer ikke til å bruke matvarene og da er det fint å kunne gi de til Kirkens Bymisjon slik at de kommer deres brukere til gode. Det er krevende tider for alle, men midt oppe i alt er det viktig å huske at mange har det vanskelig - hele tiden - og jeg håper andre som er i en lignende situasjon som oss tenker i samme baner, sier FK Haugesunds kjøkkensjef.

Blant varene som fikk nye eiere mandag formiddag fant man foruten frukt, grønnsaker og pålegg også cirka 300 egg som bidrar til at Kirkens Bymisjon fikk nye forsyninger i en tid der det er har vist seg å være knapphet på enkelte av tingene

Annonse fra Eliteserien: