Hedrer 100 års-jubilant på søndag

Møter Rosenborg i draktfargene til Djerv 1919.

Søndag venter Rosenborg på Haugesund Stadion. En stor begivenhet i seg selv og ekstra krydder blir det når FK Haugesund markerer 100-årsjubileet til moderklubben Djerv 1919 med å stille i draktfargene til "gulgyttane".

FK Haugesund - Rosenborg: kjøp billetter til oppgjøret her

- Djerv 1919 og Haugar er moderklubbene til FK Haugesund og med jevne mellomrom ønsker vi å minne omverden på det. Vi har ventet på riktig anledning til å markere hundreårsjubileet på kampdag og siden Djerv 1919 stiller med nærmere 500 representanter på tribunen i 'Jubel-prosjektet' på søndag passer det utmerket å benytte Rosenborg-kampen til å hedre den vitale jubilanten, sier daglig leder Eirik Opedal.

Såvel Kevin Krygård som Martin Samuelsen tilbragte store deler av ungdomsårene i gult og blått, sistnevnte står sogar med smått sensasjonelle 1548 (!) mål for klubben i løpet av årene som spiller i Djerv 1919s ungdomsavdeling, og i tillegg har også Thore Pedersen i ung alder vært innom klubben.

Billetter til FKH - RBK

Billetter til søndagens oppgjør mot Rosenborg kjøper du enklest ved å bestille på nett gjennom å klikke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter på Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Annonse fra Eliteserien: