- I overkant interessert i fotball

Dommersnes & Larsen støtter FK Haugesund i to nye sesonger.

I FKH-kretser har Byggefirmaet Dommersnes & Larsen lenge kun blitt omtalt som «Verdens eneste FKH-partner fra Vikebygd». Det vil de også å bli i fortsettelsen. Firmaet som er hjemmehørende i «Perla ved Ålfjorden» ble sølvmåkesponsor første gang i 2017 og forlenget nylig samarbeidet med ytterligere nye to år.

Et enkelt valg skal man tro daglig leder Martin Larsen.

- Det var ikke vanskelig for oss å bestemme for å være med videre ettersom vi mener å ha hatt en positiv effekt av å være med som sponsor i FKH. Vi føler vi har utviklet gode relasjoner til andre - samtidig som at vi muligens er i overkant interessert i fotball.

Bidrar til å sette Vikebygd på kartet

At man i tillegg til profileringen av egne byggetjenester også får satt Vikebygd på kartet gjennom partnerskapet med FK Haugesund er også av betydning.

- Vi synes det viktig å være med for å synliggjøre Dommersnes & Larsen og få nye kontakter i regionen rundt Haugalandet, samtidig som vi jo ligger noe utenfor sentrum av Haugesund og mener vi får vist frem Vikebygd hvor vår bedrift har hovedkontor.

Betydningen av at Haugalandet har et nasjonalt topplag i fotball skal på ingen måte undervurderes.

-  Vi synes det er veldig viktig. FK Haugesund er en god ambassadør for hele Haugalandet og området rundt og bidrar til å få regionen på kartet. Slikt synes vi er veldig viktig. Vi har alltid store forventninger foran en ny sesong og håper selvsagt at FKH kommer like høyt som i fjor. Det ligger an til å bli jevnt i årets serie, men vi har stor tro på at Jostein klarer å motivere spillerne til prestere.

3 x suksess denne sesongen

Denne sesongen skal FK Haugesund kjempe på flere fronter. Vikebygd-firmaet mener det er vanskelig å rangere en turnering foran en annen.

- Vi håper selvsagt at de gjør det godt i serien. Samtidig hadde det vært flott med en cupfinale til høsten. Det å få noen europeiske storlag til Haugesund Stadion hadde også vært kjekt – så vi håper FK Haugesund hevder seg på alle områder. Jostein er jo den som kjenner FK Haugesund best og vi tror han kan pushe spillerne det lille ekstra slik at man gjør det bra i både serie, cup og europacup.

Det vil i så fall gi ytterligere næring til fotballdiskusjonene ute i Vikebygd.

-  Fotballinteressen her er veldig stor og det blir alltid diskutert fotball i lunsjpausene på jobb. Hos oss står heller aldri setene på stadion tomme på kamp, avslutter daglig leder Martin Larsen.

Bredt spekter av byggetjenester

Byggefirmaet Dommersnes & Larsen leverer et bredt spekter av byggetjenester. Foruten hus og eneboliger leverer man også hytter og næringsbygg, samt sørger for påbygg, rehabilitering og innredning. Man tar også ansvaret for tegninger og byggesøknader.

Og man er verdens eneste FKH-partner fra Vikebygd.

Les mer om FKHs Sølvmåkepartner Dommersnes & Larsen.

 

Annonse fra Eliteserien: