Kampfakta FKH - Stabæk

Poengdeling på Haugesund Stadion.

FK Haugesund ledet både 1-0 og 2-0, men gjestene fra Bærum både reduserte og utlignet i en publikumsvennlig, men ikke alt for velspilt forestilling på Haugesund Stadion søndag kveld.

Liban Abdi og Tor Arne Andreassen tegnet seg for hver sin praktscoring, og det meste lå til rette for tre poeng og hjemmeseier da lagene gikk til pause, men hardtkjempende bæringer ville det annerledes. Mål av Oji og Gyasi med få minutters mellomrom etter pause sørget for 2-2 og poengdeling og et FK Haugesund som dermed står med 26 poeng etter 18 spilte kamper.