Klar for to nye år

Espen Bull-Tornøe fortsetter som FKH 2-trener.

Det har riktignok vært klart en god stund, men nå er det også offentlig. Espen Bull-Tornøe fortsetter som FKH 2-trener i to nye sesonger.

Med fem år bak seg som ansvarlig for rekruttene i FK Haugesund var det et lett valg å gå løs på en ny toårsperiode.

- Jeg er fortsatt veldig sulten på å utvikle spillere. Forrige sesong begynte vi for alvor å høste fruktene av flere års arbeid og det ønsker jeg å være med og bidra til også fremover. Vi ønsker å ta ytterligere steg i år. Jeg føler det fortsatt er mye som er ugjort og det er mye jeg ønsker å bli bedre på. Da var det lett å takke ja til en ny avtale.

Kommende sesong skal FK Haugesund 2 møte blant andre Kopervik, Skjold og andrelagene til både Djerv 1919 og Vard i 4. divisjonens avdeling 2.

Skryter av trenermiljøet

Espen Bull-Tornøe trekker frem trenerkollegialet i FK Haugesund som en av grunnene til at han ønsker å videreføre arbeidet.

- Jeg trives veldig godt i klubben og sammen med de øvrige trenerne. Dette er et veldig godt utviklingsmiljø som jeg ønsker å være del av også fremover.

Espen Bull-Tornøe overtok treneransvaret for FK Haugesunds rekrutter før 2015-sesongen etter å ha trent a-laget til Åkra tidligere. 37-åringen har også en lang spillerkarriere bak seg i Sportsklubben Vard.

Annonse fra Eliteserien: