Klare for kamp på Østlandet

LSK-hallen danner rammen for dagens treningskamp mellom FK Haugesund og Odd.

Klokken 09.40 letter flyet som tar FK Haugesunds spillere og støtteapparat til Oslo fra Helganes lufthavn fredag morgen. Foranledningen er ettermiddagens treningskamp mot Odds Ballklubb i LSK-hallen på Lillestrøm.

Odds BK - FK Haugesund: se treningskampen på betalingstjenesten Gullpila.

Med avspark allerede klokken 13.00 blir det en komprimert kampdag der spillerne setter umiddelbar kurs for dagens kamparena straks man lander på Oslo Lufthavn.

Forventer aggresivt FKH-lag

FKH-trener Eirik Horneland forventer å se et FKH-lag med høy aggresivitet i både forsvars- og angrepsspill i ettermiddag.

- For det første gleder vi oss veldig til kamp. Odds Ballklubb vil gi oss en fin pekepinn på hvordan vi ligger ann i forberedelsene - ikke minst med tanke på det er nettopp de vi møter i serieåpningen om cirka en måned. Vi skal fremstå med bedre struktur i denne kampen enn vi gjorde i store deler av oppgjøret mot Start og jeg vil se et lag som produserer mye fremover.

Tre forfall

Per Kristian Bråtveit har slitt med sykdom denne uken og mister dagens oppgjør - det samme gjør Vegard Skjerve og Christian Grindheim som begge er småskadet. Prøvespiller David Akintola viste fine takter i treningskampen mot Start og spiller på ny for FK Haugesund i LSK-hallen fredag.

I Bråtveits fravær har FKH tatt med seg Vard-keeper Thomas Kinn som back up til Helge Sandvik ettersom tredjekeeper Herman Børreson Fossdal også er ute på ubestemt tid.

Gullpila
Se treningskampen på Odds betalingstjeneste 'Gullpila'.

Se kampen på stream

Odds Ballklubb er arrangør av treningskampen og streamer oppgjøret via betalingstjenesten Gullpila. Her kan du tegne deg for et månedsabonnement til 59,- for å se oppgjøret. Husk å si opp abonnementet i etterkant dersom du ikke lenger ønsker å abonnere på tjenesten.

Odds startellever

Odd-trener Dag Eilev Fagermo annonserte allerede torsdag mannskapet han sender utpå fra start i fredagens treningskamp mot FK Haugesund. Det innebærer at flere FKH-spillere vil få et gjensyn med tidligere lagkamerat Torbjørn Agdestein som er blant Fagermos utvalgte.

Odd stiller med følgende mannskap: Viljar Myhra - Espen Ruud, Fredrik Semb, Vegard Bergan, John Kitolano - Markus Kaasa, Jone Samuelsen, Fredrik Nordkvelle - Bilal Njie, Torbjørn Agdestein og Elbasan Rashani.

Propagandakontoret

Tidligere denne uken gikk Christian Grindheim og Torbjørn Kallevåg i podcast-studioet for å snakke om livet som nykommere i FK Haugesund denne vinteren. I tillegg fikk man servert mangt og mye om fotballivet slik det har artet seg for duoen.

Fikk du ikke med deg episoden? Du kan i så fall lytte til den nedenfor.

Annonse fra Eliteserien: