Klare for oppgaven

Siste forberedelser unnagjort onsdag kveld.

Onsdag kveld var det endelig duket for å teste forholdene på torsdagens kamparena Philips Stadion, og etter en timeslang treningsøkt som i all hovedsak handlet om å få flyreisen fra tidligere dagen ut av beina og bli kjent med arenaen og kampunderlaget ventet siden pressekonferanse for Jostein Grindhaug og Christian Grindheim i Eindhoven.

Grindhaug kunne fortelle den fremmøtte presse at det for hans og spillernes del handlet om å tro på at det var mulig å gjøre det umulige og at han i takt med å vurdere muligheten for å avansere videre til play off i Europa League opplevde at troen på det stadig vokste - vel et døgn før avspark i Nederland.

DSCF3681
Jostein Grindhaug på pressekonferanse onsdag kveld.

FKH-treneren var også tydelig på at man ikke komme til å legge seg bakpå i torsdagens oppgjør.

- Gjør vi det kommer vi til å få det fryktelig tungt. Vi må våge å holde på ballen, spille vårt spill og gå i angrep når vi har muligheten.

Vil se spillerne slippe seg løs

Kaptein Christian Grindheim følte ikke på noen spesiell nervøsitet før kampen, men var opptatt av at han og lagkameratene skulle entre banen med mål om nyte øyeblikket mest mulig. Det er en forutsetning for å kunne slippe seg løs og prestere best mulig.

Se billedserie fra onsdagens trening.

Torsdag fortsetter siden forberedelsene inn mot avspark klokken 20.30 på Philips Arena i Eindhoven.

Annonse fra Eliteserien: