Klart for andre akt

Torsdag returnerer europacup-fotballen til Haugesund Stadion.

Europacup. For noen år siden en fjern drøm for Haugesundsfotballen, men de siste seks årene en beinhard realitet ved tre anledninger. Etter et opphold i fjor er vi i 2019 tilbake på den internasjonale scenen og andre akt av første kvalifiseringsrunde mot nord-irske Cliftonville FC spilles på Haugesund Stadion torsdag 18. juli.

FK Haugesund - Cliftonville FC: kjøp billetter til europacup-kampen

Vinneren av dobbeltoppgjøret møter siden østerrikske Sturm Graz til et dobbeltoppgjør i neste og påfølgende uke og med 1-0 seier i Belfast på torsdag er utgangspunktet for avansement til 2. kvalifiseringsrunde tilsynelatende godt.

Grindheim
Christian Grindheim matchvinner i første kamp. Foto: Brian Little/PressEye/INPHO/NTB scanpix

Likevel - i fotball kan man ikke ta noe for gitt, og selv etter 5-1 hjemme mot Tromsø på søndag går man til torsdagens oppgjør med blanke ark vel vitende om at det venter en ny tøff batalje i møte med et nord-irsk lag som ikke kommer til Norge for å vifte med hvitt flagg eller trekke seg i duellene.

Finn frem skjerfet, legg torsdagskvelden til Haugesund Stadion og få med deg europeisk stemning i det som forhåpentligvis blir den første av mange kamper med europeisk schwong utover sommeren og høsten.

Spillerne trenger som alltid din støtte for å hente frem de siste kreftene og bikke torsdagens oppgjør i vår favør. 

Billetter

Billetter til oppgjøret mot Cliftonville FC kjøper du på nett ved å klikke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Macron Store eller hos Shell i Karmsundsgaten.

#Oppmedskjerfet

Annonse fra Eliteserien: