Komfortabel seier

Slo Sandnes Ulf 3-0 i treningskamp.

Regnet bøttet ned i samfulle 90 minutter, men FKH-spillerne lot seg ikke affisere av været da de brukte torsdagen til å slå Obosliga-laget Sandnes Ulf i Sandnes Idrettspark.

Første omgang artet seg relativt jevnspilt, selv om det var FK Haugesund som kom til de store mulighetene. Og mål. Torbjørn Kallevåg raget høyest inne i Sandnes-feltet etter et innlegg i det 23. spilleminutt og ekspederte ballen effektivt med hodet inn i nettet. Ellers langt mellom de virkelig store mulighetene de første 45 minuttene.

Etter pause overtok FK Haugesund det meste - for ikke å si alt - og det var lite å si på at man utøket ledelsen både en og to ganger. 2-0 kom på en fantastisk kontring der Torbjørn Kallevåg først vant ballen i midtsirkelen, satte fart mot Sandnes Ulf-målet, spilte Grindheim ute til høyre og FKH-kapteinen kunne etter å ha fått ballen tilbake fra en overlappende Kristoffer Haraldseid banke inn 2-0 fra vel 16 meter. En nydelig scoring.

Andre omgang ble preget av mange bytter, og av spillerne som kom innpå underveis i andre omgang tegnet David Akintola seg for det siste målet. "Baba" med en resolutt avslutning fra to meters hold i det tilfellet.

Dermed endte treningskampen 3-0 til FK Haugesund etter en fin-fin gjennomkjøring i regnværet.

Kampfakta

Sandnes Ulf - FK Haugesund 0-3 (0-1)

Sandnes Idrettspark

0-1 23. min. Torbjørn Kallevåg

0-2 52. min. Christian Grinheim

0-3 85. min. David Akintola

Lagoppstilling FK Haugesund: Helge Sandvik - Kristoffer Haraldseid, Vegard Skjerve, Ben Karamoko, Alexander Stølås - Tobias Svendsen (46. Joakim Våge Nilsen (55. min. Kristoffer Velde)), Anthony Ikedi (46. Sondre Tronstad), Bruno Leite (73. Marko Ćosić), Torbjørn Kallevåg (77. David Akintola) - Christian Grindheim, Ibrahima Koné.

Neste seriekamp

Lørdag 15. september møte vi Brann i det store Vestlandsderbyet. Med henholdsvis 2. og 3. plass på tabellen blir det en absolutt toppkamp i Eliteserien og til oppgjøret er det allerede solgt 6000 billetter. Bli med på festen du også. Billetter kjøper du i billettmodulen nedenunder.

Annonse fra Eliteserien: