Lanserer egen cupfinalelåt

Keepertreneren i FK Haugesund er ikke som andre keepertrenere.

På dagtid er han å finne piskende rundt på FKH-keeperne ute på treningsfeltet, men straks mørket senker seg over Haugesund finner keepertrener Espen Skistad tid til å klimpre på gitaren.

Og til å skrive sanger.

Så også i forbindelse med årets cupfinale, for nå er "Haugesunds Stolthet" klar til å bli sluppet løs på alle finaleklare haugalendinger.

- Jeg var med på promoen da NRK ønsket å lage en konkurranse om å skrive årets cupfinalelåt og tøyset litt med at jeg kanskje ble med. Jeg hadde i utgangspunktet ingen ting klart, men satte meg ned med gitaren og fikk frem akkordene til låta i løpet av et par minutter.


Utenfor konkurranse

Fristen til å delta i NRKs konkurranse rakk han ikke, men tro ikke at det hindret den tidligere Start-, Fyllingen- og Vard-keeperen fra å fullføre prosjektet.

- Jeg fikk Jarle Langåker i 'Longfield and Super Skeleton' med meg på alle instrumenter og siden Vidar Stueland fra 'Temet Nosce' på vokal før det hele ble toppet med åtte medlemmer fra Mandskoret av 1914 i studio under innspillingen på Gamle Slakterhuset, sier Skistad om de øvrige bidragsyterne.

"Haugesund Stolthet" ble siden mastret i ABC Studio i Etne av Stig Morten Sørheim før Aleksander Knapskog i Kommunikasjonshuset la siste hånd på videoen onsdag kveld.

Torsdag morgen er det endelig duket for full lansering for låta som også kan høres på Spotify.

Annonse fra Eliteserien: