Maakeungen blir rikskjendis

TV-aksjonen auksjonerer bort Maakeungen!

Det måtte skje. Maakeungen er klar for riksdekkende TV.

FKH-maskotten har lenge vært en celebritet lokalt på Haugalandet, men nå er tiden kommet for også å skinne på den nasjonale scene. Nærmere bestemt på NRK i forbindelse med årets TV-aksjon til inntekt for Care og kampen for kvinners rettigheter.

Slik blir du FKH-maskott: legg inn bud her

20. oktober er Maakeungen gjest i Store Studio på Marienlyst under direktesendingen i forbindelse med årets TV-aksjon og formålet er å auksjonere bort muligheten til å være maskott under en av høstens gjenværende hjemmekamper.

Maakeungen Care
Maakeungen entrer Store Studio på Marienlyst 20. oktober.

Gi bud!

Her byr det seg med andre ord en meget fin mulighet for lokalt næringsliv til både å støtte et godt formål og gi månedens ansatt en påskjønnelse helt utenom det vanlige.

Som maskott får man boltre seg på indre bane før kamp, man følger FK Haugesund ut på banen under innmarsj og man får anledning til å underholde publikum i pausen. En opplevelse forbeholdt de få - og en "once in a lifetime" mulighet til å få med seg alt som skjer i kulissene på Haugesund Stadion på kampdag.

Her gjelder det med andre ord å følge med på TV-aksjonens direktesending søndag 20. oktober og allerede nå kan man legge inn bud på å være Maakeunge for en dag.

Annonse fra Eliteserien: