Møter Sandnes Ulf i treningskamp

Bonuskamp på Haugesund Stadion i landslagspausen.

Eliteserien har tatt en tre uker lang pause før den starter opp igjen tredje helgen i juni, men er du av den utålmodige sorten som ikke klarer å vente på neste FKH-kamp kan du korte ned ventetiden med treningskamp på Haugesund Stadion lørdag 8. juni.

Da tar nemlig Obosliga-laget Sandnes Ulf den relativt korte turen over Boknafjorden og til Haugesund Stadion for å spille treningskamp. Kampen har kommet til på forespørsel fra FK Haugesund og hovedtrener Jostein Grindhaug er veldig tilfreds med at "Gaukane" responderte på forespørselen.

- Å gå tre uker uten skikkelig kamptrening er lenge. Derfor ønsket vi å få arrangert en treningskamp før vi møter Brann den 15. juni og det passet bra for Bengt (Sæternes) og de øvrige i Sandnes Ulf. Selv om det kun er en treningskamp blir den viktig for oss med tanke på å få fart i beina igjen før alvoret starter opp igjen uken etter.

Årets andre møte

I begynnelsen av mars møttes de to lagene i sesongoppkjøringen, den gang i Storhall Karmøy, til et oppgjør som FK Haugesund vant 3-0. Målene den gang kom ved Fredrik Pallesen Knudsen, Ibrahima Wadji og en Sandnes-spiller som satte ballen i eget mål.

Sandnes Ulf ligger i skrivende stund som nummer åtte i Obosligaen med 13 poeng på sine åtte første kamper.

Treningskampen på Haugesund Stadion lørdag 8. juni har avspark klokken 13.00 og Macron-tribunen vil være åpen for publikum.

Gratis inngang for sesongkortholdere og medlemmer i FK Haugesund.

Pris øvrige: 50,-.

Annonse fra Eliteserien: