Nord-irsk motstand

Coleraine F.C. blir første hinder mot europacupfinale i mai.

Det var knyttet stor spenning til trekningen av 1. kvalifiseringsrunde da denne fant sted i sveitsiske Nyon mandag ettermiddag. Før trekningen sto det klart at FK Haugesund kunne møte lag fra henholdvis Island, Estland, Irland, Nord-Irland og Wales - og til slutt var det nord-irske Coleraine F.C. som ble trukket opp av bollen.

Nummer tre i 2016/2017

Coleraine ble foregående sesong nummer tre i den nord-irske toppdivisjonen og har tilhold en times kjøretur nord for hovedstaden Belfast. Klubben spiller kampene sine på The Showgrounds som i forbindelse med europacupspill har en kapasitet på vel 2.500 tilskuere.

Første oppgjør i 1. kvalifiseringsrunde spilles hjemme på Haugesund Stadion torsdag 29. juni, med returoppgjør i Coleraine torsdag 6. juli.

Billetter

Er du sesongkortholder har du forkjøpsrett på billetter til hjemmekampen i tidsrommet 19. juni til og med 25. juni.

Billetter: her benytter du deg av forkjøpsretten

Pris for sesongkortholdere i denne perioden er 100,- for voksne og 50,- for barn/honnør/ufør/student.

Det ordinære billettsalget starter mandag 26. juni. Prisene da er på henholdsvis 150,- for voksne og 100,- for barn/honnør/ufør/student.

Informasjon om billetter: les mer om billettsalget til e-cup her.

2. kvalifiseringsrunde

Ved et eventuelt avansement fra 1. kvalifiseringsrunde venter vinneren av oppgjøret Lech Poznan (Polen) og Pelister (Makedonia) i neste runde av kvalifseringsspillet. Også da starter vi med hjemmekamp i Haugesund.

Annonse fra Eliteserien: