Ny daglig leder i FK Haugesund

John Harald Log er klubbens nye administrative overhode.

Da er det klart. Etter en grundig og omfattende prosess kan vi ønske John Harald Log (49) velkommen som FK Haugesunds nye daglige leder.

John Harald Log er utdannet ved BI, har lang ledererfaring og har de siste to og et halvt årene jobbet som General Manager for teknologi- og utstyrsleverandøren Steinsvik, med arbeidssted i Vietnam. Tidligere har Log jobbet som fabrikksjef ved Nexans på Karmøy og det er en ekte lokalpatriot som etter en lengre periode i utlendighet nå entrer klubbadministrasjonen på Haugesund Stadion.

- Jeg har alltid vært stolt av byen jeg kommer fra og etter at FK Haugesund rykket opp i Eliteserien fikk haugalendingen enda mer å være kry av. Det er noe av det jeg ønsker vi skal bli enda bedre til å fremsnakke her i regionen i fremtiden. Jeg gleder meg til å bidra til at vår fremste merkevare skal skinne enda sterkere og jobbe for å styrke samholdet i og rundt FK Haugesund.

Nysignering
John Harald Log er FK Haugesunds nyeste signering.

Ansikt utad

FK Haugesunds nye daglige leder vil ha hovedansvaret for den daglige driften av Haugalandets beste fotballklubb, og også være klubbens ansikt utad.

- Jeg kan ikke skryte på meg all verdens fotballferdigheter, men jeg kan i det minste vise til et rødt kort og et selvmål i en skolecup som barn. Med en onkel som spilte for Vard, en annen onkel som i sin tid var med og startet Odd på Risøy og en svigerfar som fremdeles står på toppscorerlisten til Djerv 1919, har derimot fotball alltid vært sentralt i familien. Min oppgave blir å utvikle klubben som en sentral samfunns- og næringslivsaktør, slik at vi får best mulig rammevilkår for fortsatt sportslig suksess i årene fremover.

God ansettelsesprosess

Styreleder i FK Haugesund AS, Ole Henrik Nesheim, er veldig tilfreds med gjennomføringen av ansettelsesprosessen og løsningen man har landet på.

- Vi har valgt å bruke god tid på oppgaven med å finne ny daglig leder i FK Haugesund og selv om det var mange gode kandidater til stillingen er vi trygge på valget av John Harald som den som skal styre FKH-skuta fremover. Han kommer med solid erfaring fra ulike lederstillinger, er en samlende og folkelig sjef, og kommer til å tilføre oss masse entusiasme og energi.

John Harald Log er gift, har to barn og bor på Risøy i Haugesund.

Den nye daglige lederen i FK Haugesund har sin første arbeidsdag 1. november.

Annonse fra Eliteserien: