På klubbesøk i Suldal

FKH Akademiet jobber ut mot mer enn 50 samarbeidsklubber i regionen. Onsdag gikk turen til Suldal for å kurse fotballtrenere i Ryfylke.

- Jeg synes det er kjempetrivelig å reise rundt i distriktet - både fordi det er gøy å møte klubbene der ute og se hvordan de driver og hvordan de har det, men også det å møte alle ungene. Det er kjempemorsomt å få muligheten og priviliegiet til komme fra en toppklubb og se hvor mye det betyr for de vi møter.

Ordene tilhører Espen Elvemo, til daglig trener for FK Haugesunds G14-lag, men også en av FKH Akademiets kursholdere i møte med de mer enn 50 samarbeidsklubbene som FK Haugesund har i regionen.

Stort nedslagsfelt

Fra Bømlo og Stord i nord til Skudeneshavn og Nedstrand i sør og Odda og Suldal i øst er FKH Akademiet mer eller mindre kontinuerlig ute på klubbesøk.

Denne uken har både Bømlo og Sveio stått på programmet - før Elvemo onsdag kveld dro til Suldal for å dele trenerkompetanse med fotballtrenere i Ryfylke. Der vanket det først teori med trenerne før han ledet en treningsøkt med et tyvetalls ivrige spillere.

Hva inneholder disse trenerkursene?

Hvorfor er det viktig å spre trenerkompetansen?

Og hvordan er responsen?


Alt dette i videoinnslaget ovenfor.

Annonse fra Eliteserien: