Planlegger treningskamper

Møter Brann og Viking når fotballen starter opp igjen.

Selv om gjenopptakelsen av fotballsesongen virker å være i det blå akkurat nå, planlegger FK Haugesund for tidspunktet når man igjen kan begynne å trene og spille treningskamper.

Frem til og med 26. mars er all organisert trening satt i bero - og frem til og med 15. april er det forbud mot alt av treningskamper. Det betyr at sesongoppkjøringen slik den opprinnelig var skissert må skrinlegges og erstattes av nye planer.

Møter Viking og Brann

For FK Haugesund innebærer det at man allerede har inngått avtaler med henholdsvis SK Brann og Viking FK om treningskamper når nasjonale retningslinjer igjen åpner for det.

Dersom forbudet oppheves den 15. april kommer FK Haugesund til å møte Brann til treningskamp den 19. april og siden Viking en uke senere (26. april).

Sportslig leder Eirik Opedal forteller at man raskt kom til enighet med de to klubbene.

- Selv om fotball-Norge ligger nede for telling akkurat nå er det viktig å ha planer for den dagen vi er oppe og går igjen. Det kan skje relativt raskt, men det kan også ta lenger tid enn det vi foreløpig er forespeilet. Ergo har vi allerede lagt planer som sikrer oss best tenkelige forberedelser inn mot seriestart - uavhengig av når det måtte bli. Det var naturlig å se i retning av Viking og Brann når vi ønsket å få på plass nye treningskamper mtp å få best mulig motstand og samtidig ta høyde for logistikk-utfordinger vi fortsatt kan stå ovenfor på det tidspunktet.

Dersom forbudet mot treningskamper forlenges utover 15. april vil kampene mot Brann og Viking bli berammet til nye tidspunkt. 

Oppgjøret mot Brann spilles i Haugesund, mens kampen mot Viking vil bli spilt i Stavanger.

Annonse fra Eliteserien: