Poengdeling i Idrettsparken

Eric Ndayisenga fortsetter å score på rekruttlaget.

Eric Ndayisenga har vært en garantist for mål på FK Haugesunds rekruttlag i 4. divisjon denne sesongen og fornektet seg heller ikke tirsdag ettermiddag da rekruttene møtte Ålgård i Haugesund Idrettspark.

Riktignok endte oppgjøret med poengdeling, men trener Espen Bull-Tornøe så flere av sine spillere levere en god kamp og var ikke alt for skuffet over at seieren glapp.

Årets niende scoring

Drøye kvarteret var spilt da Veabuen Ndayisenga gjorde som han allerede hadde gjort ved åtte anledninger denne sesongen, nemlig å få smake på nettsus, og fire minutter senere doblet Truls Birkeland ledelsen.

At 2-0 er en farlig ledelse en en av fotballens mange myter, men da Ålgård reduserte allerede tre minutter etter Birkelands scoring var det på ny full fyr i teltet. Ti minutter inn i andre omgang kom utligningen og oppgjøret i Idrettsparken endte dermed 2-2 denne tirsdagen.

Etter ni spilte kamper ligger dermed FKH 2 som nummer 5 på tabellen i 4. divisjon med 14 poeng.

Neste oppgjør er Vaulen borte førstkommende søndag, før man avslutter hjemme mot Åkra mandag 24. juni innen man tar sommerferie.