Poengdeling i Stavanger

FKH 2 hjem med et poeng fra Lassa Kunstgress.

Kevin Krygård så rødt og FKH 2 slapp inn et baklengsmål helt på tampen i et oppgjør hvor Espen Haraldseid (bildet) og lagkameratene styrte det meste mot Vidar 2 søndag ettermiddag. Det er dagens rekruttlagskamp oppsummert i essens.

Thomas Esperø sendte FK Haugesund i føringen på en heading etter corner allerede i det niende spilleminutt og FKH-rekruttene fortsatte å produsere store sjanser mot de rødkledde vertene. Det ble dog ingen flere mål i første omgang på kunstgresset på Lassa i Stavanger.

Tidlig dusj

Like etter hvilen pådro Kevin Krygård seg direkte rødt kort hvilket innebar at FKH måtte spille tilnærmet hele andre omgang med en mann mindre. Keeper Herman Børreson Fossdal forble dog uvirksom helt frem til det 88. spilleminutt da Vidar skapte dagens første mulighet og også omsatte den i mål.

Dermed 1-1 - noe som også ble sluttresultatet.

FK Haugesund 2 utvidet med det poengfangsten til 43 poeng og ligger på tredjeplass i fjerdedivisjonens avdeling 2 med fire kamper igjen å spille. Neste oppgjør spilles mandag 15. oktober hjemme mot Hinna - som med et poeng mindre ligger på plassen bak FKH 2 på tabellen.

Kampfakta

Vidar 2 - FK Haugesund 2 1-1 (0-1)

Lassa Kunstgress  

0-1 9. min. Thomas Esperø

1-1 88. min. 

Gult kort FK Haugesund: Thomas Esperø

Rødt kort FK Haugesund: Kevin Krygård

Annonse fra Eliteserien: