Propagandakontoret

FK Haugesund starter podcast.

De siste årene har jungelen av såkalte podcasts, radiosendinger man som lytter laster ned og hører på akkurat når det måtte passe, vokst enormt. Ikke minst har podcasts som tar for seg fotball i en eller annen form blitt stadig mer populært.

I 2018 blir FK Haugesund det neste tilskuddet til podcastfloraen når vi starter opp med egne sendinger fra Haugesund Stadion.

'Propagandakontoret'

Programleder Runar Nordvik, til daglig medieansvarlig i FK Haugesund, utdyper: 

- Dette blir en podcast om FK Haugesund av FK Haugesund. Derfor har vi med glimt i øyet valgt å kalle den for 'Propagandakontoret'. Podcasten blir et supplement til FKH TV og der sistnevnte i all hovedsak baserer seg på korte intervjuer og hyppige temabytter gir podcastformatet oss anledning til å gå mer i dybden på utvalgte temaer, sier Nordvik.

Tar i mot spørsmål fra lytterne

Blant gjestene kommer vi til å finne trenere, spillere og andre medlemmer av støtteapparatet, men det vil også være plass til eksterne bidragsytere i studio.

- I hver sending kommer vi til å ha en eller flere gjester og planen er å produsere en ny podcast hver uke. Vi legger også opp til at lytterne kan sende oss spørsmål i forkant av hver sending som vi siden besvarer i podcasten, sier Nordvik som ellers trekker frem den unike tilgangen på spillere og trenere som det største konkurransefortrinnet i møte med de øvrige podcast-aktørene.

Første episode av 'Propagandakontoret' kommer andre uken i januar. 

Annonse fra Eliteserien: