Regnbuebind mot Vålerenga

Vi hyller mangfoldet på søndag.

Sist helg ble Pride markert på samtlige norske Eliteseriearenaer - deriblant i Skien hvor FK Haugesund spilte bortekamp. Når Pride siden arrangeres lokalt på Haugalandet i begynnelsen av august er FK Haugesund på ny involvert i bortekamp.

Dermed blir kommende hjemmekamp mot Vålerenga vår mulighet til å markere at fotballen er for alle. Søndag blir det derfor regnbuefargede cornerflagg og ditto kapteinsbind for Christian Grindheim på Haugesund Stadion.

Inkludering 365 dager i året

Arrangements- og nettverksansvarlig i FK Haugesund, Tina Røvær, forklarer hvorfor FK Haugesund ønsker å markede Pride i forbindelse med neste hjemmekamp. 

- I FK Haugesund er vi opptatt av at alle skal føle seg velkommen til fellesskapet vårt og derfor ønsker vi å benytte kampen mot Vålerenga til å spille med kapteinsbind og cornerflagg i regnbuefarger. Samtidig er det også slik at det viktigste arbeidet som gjøres i en fotballklubb med tanke på å få alle til å føle seg hjemme i det fantastiske fellesskapet som fotballen er er det som gjøres i møte med mennesker fra dag til dag. Vår bevissthet omkring Pride og fotballen som en arena som støtter opp om mangfold og inkludering gjør seg derfor gjeldende 365 dager i året.

Billetter

Billetter til søndagens oppgjør mot Vålerenga kjøper du på nett ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter til kampen hos Macron Store eller hos Shell i Karmsundsgaten.

Billettluka på stadion åpner klokken 15.00 på søndag. 

Annonse fra Eliteserien: