Samlet partnerne på Byscenen

Tidenes første Partner HUB ble en stor suksess.

- Vi er utrolig godt fornøyd. Stemningen har vært god hele kvelden og tilbakemeldingene fra gjestene har utelukkende vært gode.

FK Haugesunds daglige leder, John Harald Log, var et eneste stort smil under tidenes første Partner HUB som ble arrangert på Byscenen torsdag kveld.

Arrangementet rettet seg mot klubbens samarbeidspartnere og Haugesundsforetaket Attrakt - som blant annet tilbyr organisering av arrangementer - sto ansvarlig for innhold og gjennomføring.

Fullt hus - god stemning

Foruten å forene lokalt nærings- og idrettsliv fikk det fulltegnede arrangementet servert en fin blanding av fotball, hygge og business i en svært lettbent og uformell setting denne torsdagskvelden.

Ibrahima Wadji fortalte de fremmøtte om hvordan han har håndtert utfrodringene han har stått i det siste året og om veien frem mot det å igjen kunne ikle seg FKH-drakten og spille en avgjørende rolle på kampdag. Lokale trenere fra henholdsvis Djerv 1919, Vard, Skjold og Åkra fortalte om status i de øvrige regionale fotballfyrtårnene som Haugalandet har nedover i divisjonene. Keepertrener Espen Skistad supplerte med det som eventuelt måtte være usagt på vegne av FK Haugesund.

Bjørn Gerry Viksund og Inventum sto ansvarlig for det kulinariske denne torsdagskvelden - godt hjulpet av EC Dahls som sørget for det som ble servert i glassene.

Alt sammen humørfylt bundet sammen av en alltid like energisk Cato Thorsen som konferansier.

Nytt initiativ

Partner HUB er et tilbud til FK Haugesunds samarbeidspartnere og er et initiativ som er nytt av året.

- Det er veldig kjekt å se hvordan folk hygger seg med et arrangement som på mange måter er med og bygger opp under den regionale kongstanken om samarbeid og styrking av relasjoner og nettverk. Det er lave skuldre, men samtidig fruktbart for næringslivet som ønsker seg møteplasser og muligheten til å knytte kontakter. For oss er det viktig å kunne gi noe igjen til alle samarbeidspartnerne som støtter oss i en krevende tid, sier John Harald Log.

Og bare så det er sagt. Flere Partner HUBs er i vente.

Annonse fra Eliteserien: