Sendte Mali til Afrikamesterskapet

Ibrahima Koné i scoringsform før søndagens kamp mot Mjøndalen.

Denn uken har Ibrahima Koné vært i aksjon for det malesiske U23-landsaget i to kamper mot Marokko om retten til å spille Afrikamesterskapet (Africa Cup of Nations) for U23-landslag i november.

Og Haugesund-spissen skulle bli helt avgjørende for at Mali gikk seirende ut av duellen. 

FK Haugesund - Mjøndalen: kjøp billetter til søndagens kamp

I det første oppgjøret i Marrakesh på lørdag sendte nemlig Ibrahima Koné bortelaget i føringen etter 28 minutters spill og bidro med det til både et viktig bortemål og at man til slutt fikk med seg 1-1 som utgangspunkt før tirsdagens returoppgjør i Bamako.

Se oppsummeringen av det første oppgjøret her (ekstern link).

Klar for Africa Cup of Nations

Tirsdagens returoppgjør i Mali endte med 1-0 til hjemmelaget og med det gikk Koné & Co. seirende ut av duellen mot Marokko med 2-1 sammenlagt. Ibrahima Koné og lagkameratene er dermed klare for Africa Cup of Nations for U23-landslag i Egypt i november.

Oskar Snorre som var tatt ut til det danske U21-landslaget denne landslagspausen satt på benken da Danmark spilte 0-0 mot Ungarn.

Billetter 

Søndag er både Ibrahima Koné og Oskar Snorre klare til å ta i mot Mjøndalen til den 21. serierunden på Haugesund Stadion. Billetter til det oppgjøret kjøper du ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe kampbilletter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: