Serieåpner i Ålesund

Slik blir terminlisten for 2020.

Serieåpning på Sunnmøre, første hjemmekamp 2. påskedag mot Rosenborg, 16. mai i Bergen og Rogalandsderbyer både i juli og i august.

Det er i korte trekk nøkkelkampene for sesongen 2020 slik de ble presentert da Norges Fotballfotbund og rettighetshaver Discovery torsdag presenterte spilleplanen for kommende sesong.

Eliteserien 2020: se hele terminlisten her

FKH-trener Jostein Grindhaug bedyrer at han har et avslappet forhold til serieoppsettet, men trekker likevel frem noen enkeltkamper.

- Det er alltid kjekt å få kampoppsettet presentert, men det betyr ikke så veldig mye hvem vi møter og når. Vi går alltid til enhver kamp med målet om å vinne uansett motstander, så jeg vil tro det er av større betydning for supporterne som sikter seg inn på utvalgte kamper enn for oss i trenerapparatet når vi møter de ulike lagene. Det er uansett fint med to sommerkamper mot Viking og at vi serieåpner hjemme mot Rosenborg bør få folk ut av sofaen allerede fra starten av. 

e4fab110-d9d0-42d6-a3b6-62f424815673

Sesongkort

Du kan følge hele sesongen fra ditt eget faste sete på Haugesund Stadion dersom du sikrer deg sesongkort til FK Haugesunds hjemmekamper.

Sesongkort: Bestill sesongkort til alle hjemmekamper i 2020

Frem til og med 20. desember kan du sikre deg sesongkort til ekstra gunstig Early Bird-pris.

Annonse fra Eliteserien: